Dnevni horoskop za 18.8: Vodoliji će biti uzvraćene emocije

Foto: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 18. avgust.

Ovan

Posao: Novi još jači i pozitivniji vetrovi već duvaju u vaša poslovna jedra. Hrabro napred, energije i motiva vam danas neće nedostajati.

Ljubav: Visok nivo adrenalina podiže Ovnovima današnje ambicije i na ljubavnom planu, pitanje je samo koliko sličnim intenzitetom druga strana može da uzvrati.

Zdravlje: Mogući bolovi u nogama.

Bik

Posao: Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese znatno bolju adaptaciju, na nedavne promene koje su se dogodile u sferi organizacije profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Konfuznu sliku koju već neko vreme imate u svojoj glavi po pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razrešiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja.

Zdravlje: Umereno konzumirajte vašu omiljenu hranu i pića.

Blizanci
Posao: Nije loš radni dan da tipični predstavnici Blizanaca poguraju realizaciju neke interesantne poslovne ideje, koja do sada nije nailazila na neophodno razumevanje u najbližem krugu saradnika.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava, ali obratite pažnju da se suviše ne zaletite.

Zdravlje: Izbegavajte hladna i gazirana pića.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radne energije pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla, i eventualno prihvatite pomoć.

Ljubav: Uz adekvatnu pažnju i razumevanje voljene osobe sve je mnogo lakše. Uzvratite nežnost.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Lav

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima astrološkog znaka Lava, prve svega da poslovnu lidersku ulogu podignu na još viši nivo.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, niste zadovoljni onim što dobijate.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Današnja poslovna atmosfera povoljna je da Device započnu novi profesionalni ciklus, gde vas očekuje dobra komunikacija i ostvarivanje novih kontakata.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti, za bar jedan konkretan potez na polju ljubavnih relacija. Opustite se.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Vrlo efikasan i produktivan radni dan, mogu očekivati prvenstveno one Vage koje su već pokrenule nove profesionalne poduhvate.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Vrlo efikasan i produktivan radni dan, mogu očekivati prvenstveno one Vage koje su već pokrenule nove profesionalne poduhvate.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Vredan i predan profesionalni angažman Strelčevima bi danas trebalo da donese i određene zaslužene benefite.

Ljubav: Finu satisfakciju danas možete očekivati u sferi ljubavi, uz savet da budete oprezniji i strpljiviji pri donošenju konkretnih odluka.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Jarac

Posao: Bez bitnijih promena na profesionalnom planu danas za većinu osoba rođenih u znaku Jarca. Ostanite na svom nivou posvećenosti i odgovornosti i sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Tokom ovog dana nije realno očekivati da doživite velike ljubavne uzlete.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što zamisle, tipične Vodolije danas bi mogle bez većih problema da ostvare u sferi profesionalnog angažovanja. Mogli biste da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu iz inostranstva.

Ljubav: Vrlo je realno da tokom celog dana očekujete dosta pozitivnih uzvraćenih emocija, uživajte.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Povedete računa o psihofizičkom opterećenju, odnosno da određeni deo poslovnih obaveza podelite sa osobama od poverenja.

Ljubav: Današnja dešavanja na polju ljubavnih odnosa, osobama rođenim u znaku Riba mogu doneti više razloga za zadovoljstvo.

Zdravlje: Potreban vam je adekvatan odmor i relaksacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram