Dnevni horoskop za 18.8: Rak sluša svoju intuiciju

A Rainy Day in New York
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 18. avgusta 2020.

Ovan

Vašim finansijama je potrebna ozbiljnija pažnja jer vas je povećana potrošnja dovela u opasno stanje. Provešćete ugodno vreme sa svojim partnerom/partnerkom, ali pokušajte da zadržite za sebe zabrinutost, kako ne biste pokvarili raspoloženje.

Bik

Imate podršku od svih, specijalno na poslu, te možete da napravite pravu reorganizaciju. Previše ste fokusirani na partnera, a malo na sebe.

Blizanci

Rastrzani ste između dve krajnosti, a samo je potrebno da pronađete balans. Previše se umarate na poslu, a ni emotivni odnosi nisu baš sjajni.

Rak

Dobićete neki jak upliv intuicije, pa će vam delovati kao da ste vidoviti. Ne plašite se, samo pratite šta vam šesto čulo kaže.

Lav

Pozitivni događaji vas čine malo opuštenijim. Otkrićete kakve planove u vezi sa vama ima druga strana, bilo da je partner ili samo simpatija u pitanju.

Devica

Uzbuđeni ste i vredni. Ostvarujete neke svoje ciljeve, a ujedno pravite i nove. Nađite vremena za odmor.

Vaga

Danas ste specijalno osetljivi i empatični. Neki prijatelj želi vašu podršku, a danas imate najviše mogućnosti da date sve od sebe.

Škorpija

Novonastale situacije na svim poljima podižu samopouzdanje i kreativnost, pa će rezultat svega ovoga biti najvidljiviji na poslu.

Strelac

Danas ste raspoloženi samo za površne teme i toga se držite. Lepo se osećate, raspoloženje vam popravljaju lepe vesti.

Jarac

Ništa se neće drastično promeniti ako nešto bude nesavršeno. Dajte sebi oduška nekim lepšim i korisnijim temama.

Vodolija

Pokušajte što mirnije da iznosite svoje mišljenje, a ako niste u stanju, onda ni nemojte jer će vas pogrešno shvatiti. Iznenadite sebe nekim malim poklonom.

Ribe

Pokušajte da ne shvatate svaku kritiku lično, već uključite racio. Potrebna vam je fizička aktivnost kako biste izbacili višak energije.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram