Dnevni horoskop za 18. 8: Ovan pravi jednu grešku u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za petak 18. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjem i jasno definisanim stavovima. Potrebno je hladne glave donositi odluke.

Ljubav: Iako će vam malo vremena ostati za ljubavna dešavanja, bar ne kvarite raspoloženje dragoj osobi svojom nervozom sa posla.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, urinarnim traktom.

Bik

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu za Bikove ovog petka. Slobodno vreme mogli biste da iskoristite i da se konsultujete sa saradnicima vezano za buduće planove.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem emotivnom planu, dosta ste inertni.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog poslednjeg radnog dana u sedmici. Ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć.

Ljubav: Lep dan možete provesti sa vašom dragom osobom baveći se planovima za uređenje doma. Potrebne su vam neke promene.

Zdravlje: Psihofizički umor, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Nastavlja se talas promenjenih okolnosti, a Rakovi bi po tom pitanju trebalo da su pripravni i strpljivo korak po korak rade na postepenom prilagođavanju.

Ljubav: Za krupnije korake i eventualne korekcije u sferi ljubavi pravi je trenutak. Vi prvi započnite priču.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Potrudite se da iskontrolišete svu papirologiju koja do vas pristiže jer su moguće greške. I kada su finansije u pitanju, povedite računa o trošenju, ne razbacujete se previše.

Ljubav: Veoma povoljan dan je pred vama ukoliko ste planirali da nekom sitnicom obradujete voljenu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Boravite više u prirodi, relaksirajte se.

Devica

Posao: Dosta posla očekuje tipične Device tokom ovog poslednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz doduše nešto veću potrošnju energije sve se može postići i bićete više nego zadovoljni.

Ljubav: U krugu prijatelja, poznanika postoji mogućnost da zaiskre ljubavne varnice. Uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Odličan dan je pred Vagama. Neke povolje informacije koje su vam bitne danas vam dodatno mogu ulepšati dan, a vezane su za buduće poslovne aktivnosti.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i zavodničke adute za dodatno zbližavanje sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta dinamičan i naporan dan očekuje Škorpije, ali uz malu reorganizaciju uspećete sve uspešno da privedete kraju.

Ljubav: Budite za nijansu realniji, ne dozvolite da vas suviše zapljusne strast i dovede u komplikovanu situaciju. Proanalizirajte malo bolje osobu koja vas privlači.

Zdravlje: Zglobovi vam mogu zadavati manje zdravstvene probleme.

Strelac

Posao: Iako neće ići sve baš glatko, uz nove poslovne kontakte i dogovore možete otvoriti sebi nova vrata za budućnost.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih potresa održavate zadovoljavajuće partnerske odnose.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Držite svoj pravac, uzdržite se od komentara i pokušajte da eventualne nesuglasice sa poslovnim saradnicima rešavate uz kompromis.

Ljubav: Uživajte u pažnji i naklonosti koju vam pokazuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklončićem, sitnicom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Iako vas i danas očekuje gomila obaveza, posebno formalnih, savet je da se ne nervirate, već fokusirate na prioritete, pa jedno po jedno privodite kraju.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu ukoliko ste planirali da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Uvek može bolje, pa stoga poradite na reorganizaciji tekućih obaveza. U tome vam može dosta pomoći neko iz prijateljskog kruga saradnika. Uspećete sve da završite uz malo više potrošene energije.

Ljubav: Bez većih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog petka. Pozabavite se analizom sopstvenih želja i očekivanja.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram