Dnevni horoskop za 18.8: Lav će nadoknaditi propušteno

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Dan Rentea / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 18. avgust 2021.

OVAN

Posao: Evo jednog radnog dana da Ovnovi malo uspore, što zbog racionalnijeg korišćenja energije, a malo više zbog činjenice da je neophodno sačekati druge saradnike koji pomalo kaskaju.

Ljubav: Nekoliko iskušenja na ljubavnom polju možete da očekujete danas. Potrudite se da pre svega ne dajete povoda dragoj osobi za ljubomoru, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Prilično ravna linija na polju posla kod osoba rođenih u znaku Bika što za one koji su zadovoljni postojećim stanjem, logično znači uspešno privođenje kraju svih započetih aktivnosti.

Ljubav: Što manje priče i analiziranja, vraćanja u prošlost i bićete mnogo zadovoljniji kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

BLIZANCI

Posao: Napori koje najtipičniji Blizanci ulažu da se prilagode novim profesionalnim okolnostima, konačno bi mogli da daju rezultate kakvi se očekuju.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj osobi, dajte svoj maksimum.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Većina Rakova imaće danas dosta toga da obavi. Uz dobru organizaciju, korak po korak i još jedan uspešan dan ostaće iza vas.

Ljubav: Astrološki aspekti danas najavljuju manje živaca, i nedostatak taktičnosti kada su u pitanju ljubavni odnosi. Potrudite se da to nekako ublažite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

LAV

Posao: Sa saradnicima i kolegama može doći do nesporazuma u komunikaciji danas, pa je savet da ne insistirate pošto-poto na isključivo sopstvenim stavovima.

Ljubav: Evo jednog dana, u kome možete nadoknaditi propušteno u prethodnom ljubavnom periodu.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Većina Devica mogla bi dan da da provede u proveri i ispravljanju eventualnih grešaka i propusta nekih od bliskih saradnika. Bolje i to nego da se vama obiju o glavu.

Ljubav: Tokom ove srede atmosfera na vašem ljubavnom nebu biće vrlo slična jučerašnjoj, što znači da ne očekujete neke značajnije promene i preokrete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

VAGA

Posao: Nemojte nikako odustajati ukoliko neke poteze budete i tokom ovog dana budete ponavljali nekoliko puta.

Ljubav: Nije preporučljivo da vi svojim ponašanjem dodatno zatežete partnerske odnose. Treba vam opušteniji pristup.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

ŠKORPIJA

Posao: Imate veliku podršku od strane poslovnih saradnika pa i nadređenih, što bi ipak trebalo da vas malo više motiviše.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim finim znakom pažnje, sitnicom, ili pak izlaskom ne neko prijatno mesto. Budite opušteni.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

STRELAC

Posao: Ukoliko ste uspešno završili jedan poslovni ciklus, na pomolu su neki novi poslovni dogovori ili uspešno privođenje kraju nekih od ranije.

Ljubav: Dosta pozitivne energije tokom ove srede dolazi do vas od strane drage osobe. Potrudite se da odgovorite makar na približno adekvatan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Ovaj radni dan valjalo bi da Jarčevima prvenstveno posluži da podvuku crtu, i naprave dodatnu ličnu reorganizaciju pre nego što prihvate nove poslovne obaveze.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu danas. Od vas isključivo zavisi hoćete li ga iskoristiti na pravi način, ili ćete biti samo u razmišljanjima i planovima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Vodolije sve mogu postići danas samo ukoliko smanje pojačanu tenziju i napetost. Ne preskačite redosled obaveza.

Ljubav: Spas od stresnog dana možete naći u zajedničkom izlasku ili kvalitetnom druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RIBE

Posao: Nije povoljan dan da isterujete pravdu po svaku cenu ma koliko bili u pravu. Strpljenje će vam doneti više koristi.

Ljubav: Danas obratite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram