Dnevni horoskop za 18. 7: Vage će u okviru posla upoznati nekog ko će na njih ostaviti veliki utisak

Horoskop i flert
Foto: Shutterstock

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Toliko intenzivno razmišljate o tome da neke stvari morate promeniti i kod sebe i u krugu u kojem se krećete, da ćete možda zaista uspeti i nešto konkretnije da uradite. Dobro je vreme da se vi i voljena osoba posvetite jedno drugom.

BIK (22.4.- 21.5)

Više ste spremni da se posvetite svojim poslovima i verovatno je da vas očekuje i dosta kontakata i razgovora sa saradnicima ili kolegama. Neke svoje ideje je moguće provući sada kod voljene osobe…u ljubavi je povremeno dozvoljeno malo manipulacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Od vas se očekuje mnogo, a mislim da ćete biti na visini zadatka. Moguće je da ćete biti mentalno iscrpljeni od truda da ne napravite neku grešku, ali ovo je generalno uspešan dan po vas. Rešite problem sa partnerom, ne ostavljajte ga da prenoći.

RAK (22.6.– 22.7.)

Dobro ste procenili jednu situaciju i postavili se na pravi način. Moguće je da će vaše učešće olakšati jedan poslovni problem. Vrlo ste zadovoljni onim što ste postigli. Dan dobar za uživanje sa voljenom osobom, ali i za upoznavanje nekog novog.

LAV (23.7.- 22.8.)

Stalo vam je samo do onoga što je vaš prioritet i teško ćete se uklopiti u timski rad. Drugi su navikli da se povremeno ovako ponašate i malo je verovatno da će vam ovo biti uzeto za zlo. Danas vam je jako bitno da odnosi sa partnerom funkcionišu skladno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Verovatno je da će vam dan proleteti u događajima i situacijama u kojima se osećate dobro i podsticajno. Svesni ste da ste uradili ogromnu količinu posla i time ste zadovoljni. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Poslovni segment vam donosi dobar podsticaj i želećete da se posvetite nekim pitanjima ili obavezama. Moguće je i da legne neka uplata ili makar dođu vesti o novcu kojeg čekate. U okviru posla možete upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Uspeli ste malo da se smirite i stabilizujete i spremni ste da se u većoj meri posvetite svemu onome što vam je važno. Danas i poslovni i emotivni segment igraju veliku ulogu u vašem životu i posvetićete im pažnju u jednakoj meri.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Vi ste uvek puni ideja i novih zamisli i danas biste mogli dobiti želju i da ih podelite sa drugima. Ako to već imate nameru da radite, dobro razmislite kome možete dati svoje poverenje. Mislite da promenite nešto u pristupu prema voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Prijatelji i kolege su vaša podrška i možete se osloniti na njih. Ne samo to, kroz razgovor možete doći do zanimljivih informacija i predloga, možda i o novim poslovima. Dobri odnosi sa emotivnim partnerom. Postoje šanse i za novo poznanstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Danas ste sposobni da nametnete svoje mišljenje i stavove drugima, ali ne na loš način, već da vaše reči i ideje mogu naći put do zainteresovanih. Imate dobar nastup prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Zadovoljstvo u emotivnom segmentu.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Danas je fino vreme da pokrenete sve ono što ste zamislili. Izašli ste iz najveće gužve. Bilo bi lepo da u svoja planiranja za današnji dan uključite i više kontakta ili susret sa voljenom osobom. Drugoj strani je potrebno da provede vreme sa vama.

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje Meseca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram