Dnevni horoskop za 18. 7: Pred Strelcom niz promena

Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 18. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi imaju solidne predispozicije da se već na samom startu uprkos izazovima izbore vrlo dobre poslovne rezultate. Budite istrajni.

Ljubav: Početak ove sedmice u sferi ljubavi možda neće biti baš onakav kako ste očekivali. Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze jer za time zaista u ovom trenutku nema potrebe.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Uz malo dobre volje i puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite direktno, a i neka zaostala pitanja ćete danas konačno rešiti.

Ljubav: Poradite malo na opuštenijoj komunikaciji i sa dragom osobom. Potreban vam je drugačiji pristup, a ne tvrdoglavo se držati svojih principa.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Blizanci

Posao: Dosta toga ovog ponedeljka neće zavisiti od vas samih, pa je potrebno da budete maksimalno strpljivi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Generalno ova sedmica treba da donese više opuštenosti u vaš odnos, stoga potrudite se da tako i ostane još dugo.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, jačajte imunitet.

Rak

Posao: Već na samom startu ove radne sedmice Rakovi bi mogli da budu razapeti između brojnih obaveza koje ih očekuju, počev od sastanaka i različitih dogovora što vam može stvoriti tenziju.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje od napetog dana.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Možda ćete već na samom startu morati prilagoditi svoje planove postojećim uslovima u poslovnom okruženju, i sve to će vam oduzeti dosta vremena, ali će poboljšati rezultate poslovanja.

Ljubav: Slobodni Lavovi, kontakti sa suprotnim polom postoje, postoji i osoba koja vam je u mislima, ali ništa to ne vodi još uvek ka realizaciji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vrlo napet početak radne sedmice je pred Devicama, posebno na polju komunikacije sa nekim od saradnika i osećaja da se stalno vraćate korak unazad.

Ljubav: Imate potrebu da se opustite, rasteretite i skrenete misli sa dosadne svakodnevice, zato i napravite prvi korak.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vaga

Posao: U ovoj radnoj sedmici bićete voljni da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja, jer vas je period koji je iza vas naučio da je neophodno otvoriti još neka nova vrata. Samo napred.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neki zajednički izlazak, ili pak druženje sa zajedničkim prijateljima, prijaće vam opuštanje u društvu dragih osoba.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred većinom Škorpija. Trebalo bi da sve držite pod kontrolom, i rešavate probleme korak po korak.

Ljubav: Potrudite se da zajedničke momente ispunite nekim lepim dešavanjima, izlazite češće, družite se, provedite se.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Pristižu vam obaveze sa svih strana, imaćete niz promena u dogovorima u poslednjem trenutku, pa se naoružajte strpljenjem i rešićete sve bez većih problema.

Ljubav: Nije preporučljivo da napetost i nervozu prenosite na ljubavnu sferu, jer dodatno možete zakomplikovati stvari i pojačati tenzije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Početkom sedmice promeniće se okolnosti u vašu korist i vi ćete dobiti ono što zaslužujete i što vam po pravu pripada. Budite uporni i istrajni i dalje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vaš odnos i budite maksimalno posvećeni dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta naporan početak radne sedmice je pred Vodolijama kako mentalno tako i fizičkom smislu, pa će vam biti potreban dodatni napor i fokus da se sa svim tim izborite.

Ljubav: Povoljan je dan da se posvetite nekim zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom i uživate u uzajamnom razumevanju i podršci.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Kritika nadređenih zbog nedovoljnog angažovanja, ili pak nekih grešaka mogla bi da ovog ponedeljka dočeka Ribe. Suzdržite se ozbiljnijih verbalnih sukoba, rešićete sve.

Ljubav: Ako još uvek čekate pravu priliku evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo interesantna osoba.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Bonus video: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram