Dnevni horoskop za 18. 6: Škorpija u začaranom krugu

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 18. jun 2020.

Ovan

Ukoliko ste u stabilnoj vezi, pripazite se od bezazleznih flertova, jer jedan može da vam poremeti sve. Šarmantni ste danas.

Bik

Osećate se pomalo usamljeno u ljubavnoj vezi, iako je sve u najboljem redu. Podsvesno tražite od partnera da vas spase od vaših strahova.

Blizanci

Pomalo ste razočarani, ali se lako podižete. Pritiska vas posao i zbog toga nemate vremena da se opustite.

Rak

Uporni ste u tome da sa svima imate odlične odnose, što nije moguće. Osećate se prevareno od strane prijatelja.

Lav

Bliskost u emotivnim odnosima je značajno poljuljana. Pokušajte razgovorom da promenite sve što vas uznemirava.

Devica

Nalazite se u periodu tokom kog vaša reč mora da bude poslednja, što mnoge nervira. Iako smatrate da radite najbolje što umete, drugima se vaš pristup ne dopada.

Vaga

Nećete mnogo toga naučiti iz knjiga, ako ne primenite naučeno. Ubrzajte se na poslu, kasnite i zbog toga se nervirate.

Škorpija

Trenutno se nalazite u začaranom krugu na poslu i uopšte ne znate kako da izađete iz njega. Probajte sa nekim nekonvencionalnim pristupom koji neće ugroziti posao.

Strelac

Na poslu očekujete svakodnevne pohvale, kojih ima manje nego inače. Ovo samo ukazuje na ličnu nesigurnost, koje se još uvek niste rešili.

Jarac

Guše vas ljudi i njihove potrebe, pa se danas odlučite za neki vid zabave i opuštanja, ali u samoći. Odbijte ponudu prijatelja da zajedno radite na nekom projektu, jer će doći do nesporazuma.

Vodolija

Danas vam se ne razmišlja o problemima, pa ste odlučili da na poslu budete samo fizički prisutni. Ovo ćete primeniti i na lični život.

Ribe

Razočaravate se u mnoge, specijalno saradnike. Danas vam je najbolje da provedete vreme samo sa ljudima kojima verujete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram