Dnevni horoskop za 18.5: Strelčevima se sve se odvija u sferi maštanja i tajni

Megan Foks slavi rođendan, Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu, 18. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iznenadiće vas inicijativa nekih saradnika prema vama, kao i predlozi koji budu došli sa njihove strane. Za sada nemojte donositi nikakve konkretne odluke.

Ljubav: Ukoliko ste napravili neke pogrešne poteze prema dragoj osobi u prethodnom periodu, sada je pravi trenutak da se iskupite. Planirajte neko putovanje.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Bik

Posao: Bikovima se savetuje oprez sa papirologijom, ugovorima i formalnostima. Mogući su ozbiljniji propusti zato budite fokusirani i više puta proveravajte urađeno, posebno ukoliko treba da nešto potpisujete.

Ljubav: Nije pravi trenutak za isterivanje pravde i teranje inata, potrebno je da sagledate aktuelnu partnersku sliku iz više uglova, jer niste ni vi cvećka.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Mogli biste biti danas pomalo konfuzni pa je savet da odredite prioritete i krenete stavku po stavku da rešavate. Nemojte se nervirati ukoliko neki dogovori ne budu išli željenim tokom, sve se da rešiti.

Ljubav: Povoljan je dan ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo. Budite spremni da razgovarate o ozbiljnim zajedničkim temama.

Zdravlje: Pokušajte da se dovoljno naspavate.

Rak

Posao: Iako bi moglo da vam izgleda kao da ovaj dan nema kraja što se tiče obaveza, uz dobru organizaciju sve ćete postići bez većih problema, ali uz dosta potrošene energije da realizujete.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da vas sačeka opuštena atmosfera i jedan sasvim uobičajen i miran dan.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Dosta posla, dosta papirologije ali i novih poslovnih izazova je pred vama. Potrudite se da se što bolje organizujete i jednu po jednu stvar, pažljivo i strpljivo odrađujete, kako bi izbegli greške i ozbiljnije propuste.

Ljubav: Nervoza i napetost u postojećem odnosu bi mogli da se stišaju samo ukoliko ste spremni na kompromisna rešenja. Potrudite se.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Devica

Posao: Nema prepreka na poslovnom putu kod većine Devica. Vaš urođen perfekcionizam i dobra organizacija daju odlične rezultate.

Ljubav: Pozitivan stav i preduzimljivost u sferi ljubavi, danas vam može doneti razloge za zadovoljstvo, ako ništa drugo ono bar da dobijete potvrdu svojih procena.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Vage mogu biti uspešne na polju posla danas, mada nije preporučljivo pokretanje više novih ideja. Pozabavite završavanjem prvenstveno zaostalim obavezama ukoliko ih imate, a posebno papirologijom zbog rokova.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu naziru se neki lepši i pozitivniji tokovi, ne odupirite se, krenite im u susret i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske predispozicije, trebalo bi da vam donesu ekstra pozitivne poene na profesionalnom planu.

Ljubav: Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da ispunite većinu očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Strelac

Posao: Uz malo više balansiranja i fleksibilnosti uspećete da se izborite sa većinom izazova koji vas mogu očekivati tokom ovog dana. Moguća je i neka nova poslovna ponuda ili saradnja.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, sve se odvija ili u sferi maštanja ili u sferi tajni. Moguća je i jaka duhovno – platonska povezanost sa nekim kog ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi.

Jarac

Posao: Trebalo bi da pokrenete one priče i situacije koje su do sada bile u nekoj formi zastoja, sada se otvaraju mogućnosti da sve uspešno realizujete.

Ljubav: Tokom ovog dana možete očekivati nekoliko novih interesantnih poznanstava. Realno je da vas jedno vrlo impresionira.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Danas bi vam dobrodošla pomoć nekog od bliskih saradnika, kako biste brojne obaveze koje su se nagomilale završili u roku.

Ljubav: Moguć je susret sa osobom koju ste nedavno upoznali i koja vas privlači, nemojte se suviše premišljati, ako ništa bar ćete provesti fine trenutke u neobaveznom ćaskanju, druženju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Moguće su promene u nekim dogovorima od ranije, ne dozvolite da vas to suviše unervozi, možda i nije vreme da sada budu pokrenuti.

Ljubav: Izlazite, družite se sa zajedničkim prijateljima, provodite što više vremena u zajedničkim aktivnostima i nadoknadićete propušteno.

Zdravlje: Slaba cirkulacija, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Paulo Koeljo – najčitaniji pisac modernog doba

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram