Dnevni horoskop za 18. 5: Škorpija u ljubavnoj akciji

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: JAG IMAGES / Cultura RF / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 18. maj 2021.

OVAN

Posao: Vrlo dinamičan dan očekuje Ovnove i danas na poslovnom planu, posebno kada je pokretanje nekih novih projekata i ideja u pitanju. Budite oprezni sa papirologijom, pažljivo čitajte kako vam nešto bitno ne bi promaklo, piše Astroputnik. 

Ljubav:  Vrlo dobar dan je u najavi kada su nova poznanstva u pitanju. Širite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BIK

Posao: Vaš način pristupa poslu i obavezama će ući u vidokrug vašim nadređenima i bićete u povoljnom položaju. Na dobrom ste putu, nastavite tako i dalje.

Ljubav: Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život,  bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Sve ide svojim tokom i nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom putu za većinu tipičnih Blizanaca ovog utorka. Posebno se možete istaći u svim vidovima poslovne komunikacije i pregovora što i jeste vaša najjača karta.

Ljubav: Dosta toga zavisi od vas, pa bi trebalo da malo više truda i energije posvetite dragoj osobi i pokušati da ublažite potencijalna neslaganja.

Zdravlje: Stres, napetost.

RAK

Posao: Jedan od turbulentnijih dana je pred vama, gde se mogu nameštati i povoljne i one manje povoljne profesionalne okolnosti. Budite strpljivi pre svega i pustite da stvari idu svojim tokom.

Ljubav: Budite malo oprezniji i promišljeniji da ne bi imali većih problema u komunikaciji.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

LAV

Posao: Odličan dan je pred Lavovima, a vaše liderske sposobnosti i vredan rad svako bi mogli biti primećeni od strane nadređenih.

Ljubav: Dobro raspoloženje i zadovoljstvo postignutim u sferi posla svakako će se preneti i na vašu emotivnu stranu. Priuštite dragoj posobi neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Bićete u prilici da menjate načine obavljanja određenih segmenata posla, dovešćete saradnike u red i to će se pozitivno odraziti na vašu karijeru u budućnosti. Hrabro napred.

Ljubav: Zauzete Device treba da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice, i porade na poboljšanju i jačanju odnosa.

Zdravlje: Psihofizički umor.

VAGA

Posao: Nastavlja se period povoljnih okolnosti na poslovnom planu kod većine tipičnih Vaga. Energije i motivacije za bilo koju vrstu poslovnih poduhvata neće vam nedostajati.

Ljubav: Vrlo lep dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu ukoliko dovoljno pažnje i razumevanje pružite dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Vrlo dobar dan je pred Škorpijama. Neke kockice vašeg poslovnog mozaika polako se uklapaju, i vi treba samo da nastavite istim tempom i energijom ka zadatom cilju.

Ljubav: Povoljan je period za sve vrste provoda i  ljubavnih akcija, pa nema šta mnogo da se oko toga razmišljate.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

STRELAC

Posao: Bez većih prepreka na profesionalnom putu kod Strelčeva i ovog utorka, što će vam dati dodatnu motivaciju i elan.

Ljubav: Izazovnih situacija na ljubavnom planu moglo bi da bude nekoliko, pa u zavisnosti od toga šta vam je u interesu budite spremni na konkretne poteze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao:  Vi ste u  pregovorima i konkretizaciji novih poslova  i veoma je važno da  istrajete  u tome, jer vas očekuju brojne mogućnosti u budućem periodu.

Ljubav: Imaćete možda potrebu da budete malo sami sa sobom, pa nije loše da to sebi i priuštite.

Zdravlje: Budite oprezni sa oštrim predmetima.

VODOLIJA

Posao: Mnogo toga zavisiće od vas samih, ali se morate bazirati na nove saradnike, njihov novi način rada, nove tehnologije i pristupe poslu i obavezama. Budite istrajni i uporni.

Ljubav: Mogli biste biti malo jasniji i suptilniji u iskazivanju svojih emocija, nemojte samo sebe stavljati u prvi plan.

Zdravlje: Osećaj bezvoljnosti najbolje ćete savladati kretanjem, šetnjom.

RIBE

Posao:  Odličan dan je pred Ribama, da se sa posebnom lakoćom izbore sa gotovo svim poslovnim izazovima. Samo tako nastavite.

Ljubav: Potrudite da unapredite vaš odnos i oslobodite se pritisaka, budite otvoreni i spremni na kompromisna rešenja.

Zdravlje: Osim fizičkog umora, nema značajnijih upozorenja.