Dnevni horoskop za 18. 3: Ovna čeka izuzetno napet dan

dnevni horoskop
Foto: - / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 18. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Nešto sporiji radni ritam očekuje i tokom ovog dana tipične Ovnove, ali to nikako ne znači manje obaveza, pa se očekuje da zasučete rukave i jednu po jednu stvar rešavate kako biste izbegli veću zatrpanost.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo drage osobe pokušajte da ublažite na suptilan način, iako vam to nije jača strana.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Bik

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Bikove i ovog dana, tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema.

Ljubav: Dan je kao stvoren da uživate u uzajamnoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zadjedničkim aktivnostima.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje za moguću osetljivost grla i respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Potrudite se da vam inače dobar početak radnog dana ne pokvare moguće nesuglasice sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav: Dosta taktike značiće vam i kada su ljubavne inicijative u pitanju, pa je neophodno da se pre svega dobro raspitate detaljno o osobi koja vas interesuje, pre nego što napravite prvi korak.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Ukoliko se desi da se zatrpate obavezama, ne libite se da zatražite pomoć osobe od poverenja iz bliskog okruženja. Zajedničkim snagama sve ćete stići na vreme da obavite.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče, očekuju vas vrlo povoljne okolnosti da skoro sve zamisli realizujete na pravi način i na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Visoke ciljeve postavili su danas na svom profesionalnom putu najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Lava, pa će biti neophodne pojedine korekcije do kraja radnog dana.

Ljubav: Što se polja ljubavi tiče, imaćete sasvim solidne uslove da dragu osobu prijatno iznenadite, recimo, prigodnim poklonom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Device

Posao: Postoji određena mogućnost da iskrsne neki detalj koji nije predviđen u realnim planovima najtipičnijih Devica, pa će vam biti potrebno malo dodatnog vremena za prestrojavanje i dodatnu reorganizaciju kako bi, ipak, na kraju sve bilo na zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Većina osoba rođenih u ovom znaku imaće danas povoljne okolnosti za opuštenu, neobaveznu priču u sferi ljubavi, prilikom upoznavanja novih simpatičnih osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Razloga za žurbu nema danas kod tipičnih Vaga, a za tim najverovatnije neće ni biti potrebe, tako da bez većih prepreka završe svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Bez nekih bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Dosta toga ipak zavisi od vas.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega i bešike.

Škorpija

Posao: Izvesno vreme Škorpijama danas mogu oduzeti paralelne aktivnosti ili neki hobi. Sve je to u redu, samo vodite računa da se fizički ne preopteretite.

Ljubav: Bez obzira na sve moguće komplikacije za očekivati je pojačanu aktivnost Škorpija kada je sfera ljubavi u pitanju.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Strelac

Posao: Budite oprezni prilikom poveravanja važnih detalja, jer nije isključena neprijatnost zbog curenja bitnih informacija, tamo gde se po nepisanom pravilu najteže krpe rupe.

Ljubav: U ovoj sferi života potrebni su makar okvirni planovi, inače vas današnja ljubavna dešavanja mogu odvesti poptuno van realnih tokova.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Praktično od prvih sati ovog radnog dana čekaju vas obaveze, ali i nerviranje zbog osećaja skučenog prostora delovanja na profesionalnom planu.

Ljubav: Evo dana kada možete očekivati da pažnja i ona fina činjenja i ustupci sa razumevanjem budu usmereni od drage osobe ka vama. Uživajte.

Zdravlje: Opterećenje kičmenog stuba.

Vodolija

Posao: Nema prepreka na vašem poslovnom putu pod uslovom da su kampanjski rad zamenile kontinuiranim. U suprotnom može doći do nagomilavanja što započetih što novih obaveza.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za rešavanje eventualnih partnerskih dilema jer nije isključeno da druga strana pokrene neka pitanja na koja ne možete izbeći odogovore.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela kičme.

Ribe

Posao: Sasvim solidan dan je pred Ribama da bez većih problema opušteno završe sa započetim obavezama i možda porade na kreiranju novih planova za budući period.

Ljubav: Većina osoba rođenih u ovom sazvežđu danas može očekivati nekoliko lepih satisfakcija za sve što su uradili za voljenu osobu u prethodnom periodu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram