Dnevni horoskop za 18. 2: Intrigantne situacije pred Lavom

Lavovi otvoreni ste za nova poznanstva, Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 18. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Svi su izgledi da će ovog petka većina tipičnih Ovnova imati dovoljno razloga da budu zadovoljni postignutim, i tako učvrste svoje liderske pozicije.

Ljubav: Vrlo dobar dan je da uživate u pažnji drage osobe, ali ako joj posvetite neophodno vreme, u suprotnom možete očekivati manje znake ljutnje.

Zdravlje: Uzimajte dovoljno vitamina, jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nije realno očekivati neko posebno angažovanje i pokretanje novih poslovnih inicijativa ovog petka, pozabavite se privođenjem kraju aktuelnih obaveza.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za ovaj dan kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Najbolje će biti da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci će imati danas dobru priliku da mirno i u okvirima svojih očekivanja privedu kraju sedmicu u kojoj su uglavnom bili na visini profesionalnih zadataka.

Ljubav: Par intrigantnih situacija možete očekivati danas na ljubavnom planu, pa su povoljne okolnosti za sve one željne akcija i novih mogućnosti. Ima naznaka dobrih priča.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni, ali najveću glavobolju Rakovima mogu doneti potencijalni verbalni sukobi sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Mogli biste da očekujete bar jednu intrigantnu situaciju na ljubavnom putu danas od strane osobe koja je pomalo tajnovita i nedefinisana, a na vama je da ne žurite već da proverite pre svega status te osobe.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Bez obzira na sve obaveze i napore Lavovi bi ipak trebalo da okončaju ovu radnu sedmicu bez većih izazova u granicama korektnog.

Ljubav: Mogli biste da upoznate novu privlačnu zanimljivu osobu, samo je pitanje koliko ćete imati zajedničkih tačaka za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Brzo ćete realizovati sve što ste isplanirali za ovaj petak, neće biti nekih prepreka. Samo napred.

Ljubav: Itekako jeste dobar da prihvatite inicijativu za novu priču koja može doći od nove simpatične osobe, prenosi Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice Vage dočekuju veoma angažovane na profesionalnom planu, potrudite se i da malo popravite raspoloženje pred vikend.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da potežete pitanja starih, nedovoljno razjašnjenih tema bitnih za vaš emotivni život, okrenite se više budućim planovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Najtipičnije Škorpije imaju vrlo realne šanse da zacrtane ciljeve ostvare na sasvim korektan i zadovoljavajući način.

Ljubav: Dobar dan je za druženje, izlazak sa prijateljima i opuštanje. Iskoristite ga i pokrenite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Sve ide svojim tokom i dobro raspoloženi Strelčevi bi trebalo da na miru privedu kraju započete obaveze za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Brojne varijante vam se danas motaju po glavi, pa će biti teško odlučiti se. Izaberite ono što najviše godi vašem trenutnom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dosta profesionalnih obaveza očekuje Jarčeve i poslednjeg radnog dana u sedmici. Ne sekirajte se previše ukoliko ne završite sve kako ste planirali, jer ne zavisi sve od vas.

Ljubav: Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje, prava je prilika da ga i realizujete. Prijaće vam promena sredine.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Novih ideja neće faliti Vodolijama ni ovog petka, tako da se očekuje da date svoj maksimalni doprinos uspešnom okončanju ove radne sedmice novim predlozima i sugestijama poslovnim saradnicima.

Ljubav: Organizujte neki izlazak ili čak kraće putovanje, izlet, prijaće vam da se opustite i napunite baterije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: U granicama proseka trebalo bi da protekne ovaj petak kod većine Riba. Potrudite se da završite sve vezano za papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Nisu loše okolnosti za sve vrste ljubavnih akcija, problem može biti vaša nesigurnost i suviše premišljanja i razmišljanja.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

***
BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram