Dnevni horoskop za 18.2: Blizancima prošlost pravi zbrku

Zoi Kravic
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 18. februar 2021. godine,

Ovan

Povoljan je dan pred Ovnovima da se bez većih problema izbore sa svim profesionalnim izazovima. Nemojte se nervirati ukliko se neke stvari ne budu odvijale tempom na koji ste inače navikli. Odličan dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gde bi draga osoba mogla da vam priredi prijatno iznenađenje u vidu nekog poklončića, piše Astroputnik.

Bik

Još jedan u nizu povoljnih dana je pred Bikovima da sve započete zadatke i realizuju. Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim okruženjem. Ukoliko vam to poslovne obaveze dozvole, mogli biste fine trenutke provesti u dobrom raspoloženju sa dragom osobom.

Blizanci

Solidan ali dosta napet dan je pred Blizancima. Fokus neka vam bude odrađivanje  prioritetnih zadataka pre svega. Nije isključeno da vas iznenadi neočekivani susret ili poziv drage osobe iz prošlosti ljubavnog života pa eto dovoljno zbrke i pomešanih emocija.

Rak

Rakovi bi trebalo da proveree da nije nešto zaostalo od papirologije vezano za datume i rokove, kako bi izbegli potencijalne manje propuste. Čuvajte se tračeva i priča rekla-kazala, samo ćete dodatno zakomplikovati postojeće odnose.

Lav

Odličan dan je pred Lavovima da bez većih prepreka izađu na kraj sa svim potencijalnim izazovima. Samo napred. Nema razloga da i danas ne budete aktivni kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Mogli biste da očekujete i par prijatnih iznenađenja.

Devica

Mogući mani izazovi Device danas mogu da očekuju na polju organizacije i komunnikacije sa višim instancama, gde vam mogu biti nametnute neke nove poslovne obaveze. Na vama je da pokušate da pronađete kompromisno rešenje. Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog četvrtka.

Vaga

Par svežih kreativnih ideja mogle bi danas da ugledaju svetlost dana,  a na Vagama je da ih na što bolji način prezentuju. Ukoliko postoje neke nerazjašnjene dileme, bilo bi dobro da ih zajednički pokušate otkloniti.

Škorpija

Potencijalno miran dan na poslovnom planu je pred većinom Škorpija. Nemojte zbog toga uletati odmah u neke nove obaveze koje ste sami odložili jer nisu prioritetne. Vrlo zanimljiv dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu posebno kada je novo poznanstvo u pitanju, pa će biti stvar mudrosti kako se organizovati i na odgovarajući način odogovoriti izazovu.

Strelac

Strelčevi bi tokom ovog četvrtka trebalo bez većih napora da se izbore sa brojnim obavezama na poslovnom planu. Mogli biste da uživate u finoj priči u najavi i poradite na eventualnom zbližavanju sa osobom koja već duže vremem privlači vašu pažnju.

Jarac

Nije nerealno očekivati da budu nametnuta nova izmenjena pravila funkcionisanja što će zahtevati fleksibilnost i dodatno prilagođavanje, a vi se potrudite da date svoj maksimum. Dovoljno doobro razmislite pre nego što se upetljate u novu izazovnu ali komplikovanu priču iz koje nikome neće biti lako izaći.

Vodolija

Nema nepremostivih prepreka na vodolijskom profesionalnom horizontu ni ovog četvrtka. Samo napred, i radite u kontinuitetu. Moguće je da vas kontaktira stara simpatija koja i dalje gaji jake emocije prema vama.

Riba

Prvo pokušajte potražiti kompromisno rešenje pa tek onda ulaziti u oštrije verbalne sukobe sa saadnicima, kada su u pitanju mimoilaženja u stavovima i načinu realizacije zacrtanih planova u pitanju. Ukoliko pripadate onoj grupaciji koji zbog raznih nezadovoljstava žele krupnije promene, nema razloga za pasivu, ali budite strpljivi i korak po korak idite ka cilju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram