Dnevni horoskop za 18.10: Raku ponedeljak vraća prošlost

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine.

Ovan

Dosta obaveza očekuje vas od samog starta ove radne sedmice, a dosta nekih stvari još uvek nije definisano na pravi način. Malo napetosti na ljubavnom planu neće uneti veću pometnju, šta više, pokretanjem pitanja koja vas muče raščistićete sebi i voljenoj osobi put ka lepšoj budućnosti, piše Astroputnik.

Bik

Opušten i sasvim solidan početak radne sedmice je pred Bikovima. Možete da računate i na pomoć i podršku od strane osoba sa kojima sarađujete. Sve je na vašoj strani danas. Iskoristite povoljne okolnosti i osmislite neki zajednički izlazak ili pak okupljanje sa prijateljima.

Blizanci

Mogli biste od samog početka ovog dana da se osećate pod pritiskom, što tekućih obaveza, a dobrim delom i od strane nadređenih. Pokušajte da ne ulazite u rasprave. Jedna prilično mirna i opuštena ljubavna sedmica je pred vama, bez velikih oscilacija, samo se potrudite da tako i ostane.

Rak

Dosta naporan dan prepun obaveza, posebno vezanih za papirologiju i dokumentaciju očekuje većinu Rakova. Budite strpljivi i korak po korak rešavajte pre svega zaostale stvari. Moguć kontakt sa osobom iz vaše ljubane prošlosti ili starom simpatijom, pa eto prilike da evocirate neke lepe uspomene.

Lav

Dan pred vama donosi pojačan obim obaveza i moraćete da dobrano zapnete da biste sve priveli kraju kako treba. Ništa bitno novo na vašem ljubavnom planu. Ukoliko ste zadovoljni postojećim partnerskim odnosima, jačajte ih, budite uz svoju dragu osobu i uživajte.

Devica

Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora po pitanju realizacije nekih budućih planova očekuje Device tokom ovog ponedeljka, pa se potrudite da ostavite što jači utisak. Lep dan obojen romantikom mogli biste da očekujete na polju ljubavi. Prepustite se nežnim osećanjima i uživajte.

Vaga

Dosta naporan dan na poslovnom polju očekuje Vage, a ništa neće zavisiti samo od vas već od spleta okolnosti koje su promenljive. Budite strpljivi. Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu danas, što će vam donekle i odgovarati.

Škorpija

rilično opušten prvi radni dan u ovoj sedmici je pred Škorpijama. Očekuje vas pozitivna radna atmosfera, a eventualni višak vremena mogli biste da posvetite nekom hobiju. Slobodne Škorpije, komunikacija sa osobom koja vas interesuje se poboljšava, ali se ništa konkretno ne nazire uskoro.

Strelac

U ovoj sedmici pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate u glavi. Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje ili pak neko ulaganje povoljan je trenutak da to i realizujete.

Jarac

Na samom startu ove sedmice mogli biste da očekujete neke poteškoće pre svega u komunikaciji sa saradnicima. Obuzdajte nervozu, i pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Ne bi bilo loše da izbegnete sitne čarke i nesuglasice oko sitnica i bespotrebno i jednom i drugom trenirate živce.

Vodolija

Pojačano angažovanje i posebno rad na pomoći najbližim saradnicima u okruženju obeležiće ovaj ponedeljak kod Vodolija. Sve ljubavne konce trebalo bi da držite u svojim rukama. Ne očekuje vas ništa kapitalno novo danas.

Ribe

Može doći do nekih nesporazuma sa poslovnim saradnicima ili partnerima. Moguće su kratkotrajne rasprave, i neke greške i sa vaše i sa druge strane. Ukoliko ste postavili realan cilj na vašem ljubavnom planu, nema prepreka da ne krenete ka njemu i okončate ovaj dan velikim osećajem zadovoljstva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram