Dnevni horoskop za 18.05: Ribe neka se pripreme na manja nerviranja

Foto: Shutterstock

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Moguće je da će oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako trebate da zaključite neki dogovor, biti prezahtevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumete voljenu osobu, ali smatrate da neke njene priče nisu na mestu.

BIK (22.4.- 21.5)

Dolazićete u kontakt sa isključivim i zahtevnim ljudima, a moguće je da ćete trpeti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u emotivnim relacijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa saradnicima je korektna i teče bez problema. U emotivnom segmentu uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)

Potrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore ali i obaveze, jer u drugom delu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.

LAV (23.7.- 22.8.)

Dolazite u kontakt sa ljudima koji imaju zanimljive ponude za vas. Ipak, kada su konkretnije odluke u pitanju – možda biste trebali da potražite savet nekog iskusnijeg. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Lako možete izazvati svađu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Ako se potrudite, neke neprijatne situacije ćete uspeti da ispeglate i sredite. Dosta toga ćete rešavati u hodu. Troškovi koje niste očekivali mogu vas oneraspoložiti. U emotivnom segmentu – stavite zajednički, a ne sopstveni interes na prvo mesto.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Zadovoljni ste potezima i rešenjima koje ste napravili, ali nemojte slaviti prerano. Moguće je da ćete biti neprijatno iznenađeni razvojem situacije, naročito promenama u dogovorima. Niste opušteni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ako nešto funkcioniše kako treba – ne menjajte! Vi doduše, samo želite da poboljšate neku situaciju, ali je moguće da će se to pokazati kao nepotreban potez koji vam može doneti nerviranje. Pripremate se da obavite razgovor sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Trudite se da pronađete zajednički jezik i dogovor. Svesni ste da u nekim stvarima morate napraviti kompromis i određene ustupke. Ne brinite, možete ostvariti solidan dogovor koji će obema stranama koliko toliko odgovarati. Novo poznanstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Previše se pouzdajete u ljude i previše očekujete od njih, pa zato nemojte biti razočarani ako se ispostavi da ste opet ostavljeni na cedilu. Potrebna vam je otvorena komunikacija sa voljenom osobom, ali to trenutno ne možete da dobijete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Iako će početkom dana izgledati da vaši planovi funkcionišu, pripremite se da u drugom delu dana možete imati teškoće. Nemogućnost postizanja dogovora biće aktuelna i u emotivnim relacijama – oboje ste impulsivni i možete izazvati svađu.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Vaše raspoloženje i elan su na vrhuncu ali to nije dovoljno da sa saradnicima funkcionišete bez problema. Pripremite se na manja nerviranja. Možda nećete moći da odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu, sve zbog nagomilanih obaveza, prenosi inzena.

***

Bonus video: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane