Dnevni horoskop za 17. 8: Greška za Bika može biti fatalna

Dnevni horoskop
Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 17. avgust 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Vaše samopuzdanje je na visokom nivou i u mogućnosti ste da parirate mnogima na poslovnom planu. Ljubavni život zahteva vašu pažnju i trebalo bi da stalno vodite računa o emocijama kako biste izbegli prepirku sa partnerom.

Bik

Obaveze se gomilaju sve više i više i danas se osećate preplavljenima. Pokušajte da ostanete mirni i izbegavajte greške koje će biti nemoguće popraviti. Vaše finansije zahtevaju pažljiv pristup.

Blizanci

Trenutno ste malo zbunjeni i pogođeni opštim haosom koji vlada oko vas. Neko ko vam je najviše blizak može vam pomoći da pronađete izlaz iz svojih dilema.

Rak

Danas ste u sigurnoj zoni, daleko od nevolja i nesigurnosti koje bi vas potencijalno mogle odvratiti od uspeha. Prihvatite poziv ljudi do kojih vam je stalo i malo izađite iz svakodnevne rutine.

Lav

Problemi i zahtevi se gomilaju i zahtevaju vašu apsolutnu pažnju. Ovo nije trenutak za otvaranje novih frontova, a ako to učinite, sigurno ćete potpuno izgubiti kontrolu i izgubiti se u procesu.

Devica

Spremite se da se danas suočite sa nekim teškim situacijama vezanim za prijatelje i voljene osobe. Morate biti spremni da se nosite sa onim što se desi, a posebno sa svim napetostima i konfuzijama.

Vaga

Jednostavno je previše posla i previše obaveza koje morate da ispunite i trenutno se osećate preplavljeno. Nemojte se zaglaviti u situacijama koje samo vama izazivaju uznemirenost već budite metodični.

Škorpija

Danas ste puni dinamike i vitalnosti i to će vam dati energije da uradite bilo šta. Možete postići sve na šta se odlučite, ali ćete isto tako morati da ostanete čvrsto na zemljii i kako ne biste „pregoreli“.

Strelac

Distancirajte se u odnosu na događaje i pokušajte da steknete novu perspektivu. To će vam omogućiti da budete efikasniji i odlučniji u svojim postupcima. Od ovog trenutka, napravite više vremena za sebe i svoje potrebe.

Jarac

Spremni ste da preispitate svoj stav kada je reč o određenim ljudima i situacijama i promenite neko svoje uverenje. Osećate se odlično, uzdignuto i željni ste nekih novih avantura.

Vodolija

Danas izgleda da je neverovatno produktivan dan kada će biti moguće napraviti upravo one rezultate koje tražite. Ovo će vam pomoći da se oslobodite bilo kojeg nezavršenog posla, posebno oko porodice, ali samo dok pametno upravljate situacijom.

Ribe

Cilj je da učinite stvari koje će vas danas osvežiti i opustiti. Ne zaboravite da su uživanje i opuštanje neophodani uslovi kako biste mogli dobro da se nosite sa bilo kojom preprekom koja vam se nađe na putu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram