Dnevni horoskop za 17.8: Blizanci na ljubavnom testu

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: RUSS ROHDE / ImageSource / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 17. avgust 2021.

OVAN

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Ovna. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja, nema razloga za bilo kakvom žurbom, piše Astroputnik.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebali bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Budite samo strpljivi.

Ljubav: Dajte jedno drugom malo više slobode, nemojte se hvatati za neke nebitne detalje, samo ćete izazivati obostranu bespotrebnu nervozu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Jedan poslovni ciklus danas se završava, a drugi znatno povoljniji počinje. Organizacione promene su prvenstveno u pitanju, pa eto prilike da se na tom polju istaknete maksimalno i pokažete svoje sposobnosti.

Ljubav: Ovaj utorak donosi nekoliko provokativnih situacija u kojima će biti testirani vaša vernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

RAK

Posao: Dosta naporan dan je pred Rakovima. Iako vas očekuje puno razgovora, raznih dogovora, sve to ne bi trebalo da vas brine i opterećuje jer vas očekuju povoljni ishodi.

Ljubav: Što zbog poslovnih obaveza, što zbog vašeg trenutnog raspoloženja, tek prijaće vam neka vrsta distance danas.

Zdravlje: Psihofizički umor.

LAV

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Lavovi, naročito ako su spremni da hrabro preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte.

Ljubav: Dobar i pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana, pa je realno očekivati da to iskoristite pre svega na nova poznanstva. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Za Device je danas najvažnije da se pozabave tekućom problematikom, precizno i krajnje odgovorno.

Ljubav: Loptica je na drugoj strani ljubavnog terena, i nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Korak napred, nazad dva, otprilike takav radni dan mogle bi da očekuju Vage. Nemojte se zbog toga nervirati jer ne zavisi sve od vas. Buditi strpljivi.

Ljubav: Razne sitnice vam smetaju u postojećem partnerskom odnosu. Ne dozvolite da zbog njih ugrozite sve i dovedete se u nezavidnu situaciju.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

ŠKORPIJA

Posao: Iako vas može pratiti osećaj iščekivanja nekih promena, koje nikako da se dese, sa druge strane pratiće vas sasvim korektan odnos i saradnja kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Ljubav: Aktuelna bi mogla biti nova poznanstva ili kontakti sa osobama koja su vezana za putovanja, inostranstvo, moguće i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Pokušajte da smanjite tenzije u poslovnom okruženju, nervozom ništa nećete postići.

Ljubav: Prosečan i relativno miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Neke stvari trebalo bi da su vidno poboljšane, posebno kada su zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Osim napetosti nema ozbiljnijih upozorenja.

JARAC

Posao: Dosta stresan i dinamičan dan je pred Jarčevima, gde vas pored tekućih mogu opteretiti i neočekivane nove obaveze.

Ljubav: Nije povoljan trenutak za vraćanje u prošlost, trebalo bi da se maksimalno okrenete pravljenju planova za budućnost.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

VODOLIJA

Posao: I dalje biste mogli da očekujete dosta posla oko nezavršenih obaveza vezanih pre svega za papirologiju i rokove. Umesto da se nervirate dobrodošla bi vam pomoć sa strane.

Ljubav: Napetost i nervozu zbog posla nemojte prenositi na ljubavnu sferu. Pokušajte da se nekim zajedničkim izlaskom ili druženjem sa prijateljima opustite.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

RIBE

Posao: Veći deo ovog radnog dana, tipični predstavnici Riba imaće dosta posla, ali i par situacija u kojima može doći do nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Malo šta vam je danas naklonjeno u ljubavnoj sferi. Održavanje aktuelnog stanja nekako će biti najviši realni dometi.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i adekvatnog odmora.