Dnevni horoskop za 17. 8: Bikovi da pripaze na jednu bitnu stavku na poslu

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 17. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima biće otežani, što može izazvati tenzije i nesporazume koje treba izbeći.

Ljubav: Ukoliko je bilo dilema vezano za konkretizovanje nekih akcija u prethodnom periodu, danas bi trebalo da je situacija prilično jasna.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog saradnika. Zato kontrolišite sve što radite danas, a posebno papirologiju.

Ljubav: Slobodni Bikovi, u okviru svojih želja i mogućnosti, sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti punu pažnju. Prilika oko vas ima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Moraćete da napravite neke kompromise i pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste želeli.

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, i to od nekog s kim dugo i lepo sarađujete.

Zdravlje: Čuvajte se jače prehlade.

Rak

Posao: Može doći do sukoba mišljenja sa nekim od nadređenih vezano za neke informacije koje vam budu pristigle ili pak papirološke probleme.

Ljubav: Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom u cilju poboljšanja postojećih odnosa. Budite vi pokretač pozitivnih promena.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, zglobovima, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Proveravajte sebe i ono što radite više puta. Posebno budite oprezni kada su ugovori i dokumenta u pitanju, moguće su ozbiljnije greške i propusti.

Ljubav: Slobodni Lavovi bi trebalo da se malo više opuste i ne povlače u sebe. Svojim promenljivim raspoloženjem trenutno terate sve od sebe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, moguća glavobolja.

Devica

Posao: Mnogima od vas se može otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne nove poslovne saradnje.

Ljubav: Uz malo više angažovanja, a manje analiziranja mogli biste i da zablistate u nekoj konkretnoj ljubavnoj akciji.

Zdravlje: Mentalna opterećnost.

Vaga

Posao: Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Vage. U nešto laganijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta, a posebno bi se mogao izdvojiti kontakt sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pokušajte da završite sve što je zaostalo. Zatražite pomoć nekog od poverenja i pre svega budite strpljivi u svemu što radite.

Ljubav: Priuštite sebi više izlazaka, druženja sa prijateljima jer možete upoznati osobu koja vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremena ubrzavanja i trenutke nervoze i napetosti, ali sve ćete te prepreke veoma uspešno savladati.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, uživajte. U suprotnom možete očekivati više burnih trenutaka, pa se potrudite da vi ne budete inicijator.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Još jedan vrlo naporan radni dan je pred Jarčevima, što će zahtevati dosta opreza i fleksibilnosti u komunikaciji sa saradnicima. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi.

Ljubav: Treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a vi to možete.

Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: I danas biste se mogli naći u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla, što zbog rokova koje treba ispoštovati. Fokusirajte se isključivo na posao.

Ljubav: Nema u najavi nekih spektakularnih dešavanja što se ljubavne sfere tiče.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Ribe su na dobrom putu da svojim vrednim radom i zalaganjem počnu da otvaraju jedno novo poglavlje na svom profesionalnom putu. U tome će vam pomoći neko od prijatelja.

Ljubav: Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram