Dnevni horoskop za 17. 7: Rak da drži jezik za zubima

Dnevni horoskop
Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 16. jul 2020.

Ovan

Trenutno se lepo osećate zbog ljubavne harmonije pa vam ostali problemi nisu toliko bitni. Na neki način namerno usporavate posao.

Bik

Vrtite neke priče koje ste već ispričali, a rešenje ne pronalazite, bar kada je vaše ponašanje u pitanju. Tvrdoglavost vas košta dobrih prilika.

Blizanci

Uživate u nedefinisanom emotivnom odnosu jer samo tako izbegavate da preuzmete odgovornost za odluke u vezi. Nećete dugo moći ovako.

Rak

Moraćete da prećutite kolegama neke informacije jer bi ih one dodatno uznemirile. Budite što taktičniji i u emotivnim odnosima.

Lav

Rastrzani ste i nervozni zbog sitnih nestabilnosti koje vam se dešavaju svakog dana. Niste dovoljno usporili tempo na poslu, pa sada ispaštate zbog umora.

Devica

Trudite se da svima pomognete, ali ne možete da suzbijete sumnju u to da vas mnogi koriste. Kolege na poslu vas iscrpljuju.

Vaga

Izbegavajte stidljivost i povučenost ovih dana, potrebno je da se malo više probijete i budete u prvom planu. Lepi momenti u ljubavi vam vraćaju osmeh na lice.

Škorpija

Nižu se vaši poslovni uspesi i s pravom uživate u njima. Očekujete podršku od strane partnera/partnerke, ali ta podrška će biti nekako mlaka.

Strelac

Ne trčite da svima ispričate planove jer će se sigurno neko naći da vam ukrade ideju ili sabotira dalji rad. Neka se sazna sve kada vi budete spremni.

Jarac

Skeptični ste prema novim nekim idejama na poslu, pa se držite po strani. Previše je konfuzije između vas i ljubavnog partnera.

Vodolija

Još uvek niste sigurni šta vam je zapavo cilj, pa pokušavate da pohvatate konce. Potrebno je da obratite pažnju na ozbiljnost i zrelost u sopstvenom ponašanju.

Ribe

Ne gurajte se tamo gde niste pozvani, specijalno kad su u pitanju prijateljski odnosi i svađe. Na ovaj način postavljate granice, što je vama i potrebno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram