Dnevni horoskop za 17. 6: Škorpija da se zapita šta zaista želi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 17. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dobra energija i pozitivno raspoloženje pred mini odmor pratiće većinu Ovnova tokom ovog petka, tako da se ne očekuju neki zastoji i problemi u realizaciji zacrtanih obaveza.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam u najavi više predloga i dogovora za prijatan i uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, infekcija.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipični predstavnici astrološkog znaka Bika, dočekuju sa poprilično ispražnjenim baterijama. Privedite kraju bar ono što ste započeli.

Ljubav: Tokom ovog petka nije realno očekivati neki veliki bikovski angažman u sferi ljubavi, što ne znači da ne treba da poradite na taktici za naredne dane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da bude nekih većih prepreka ovog poslednjeg radnog dana kada je reč o završetku planiranih obaveza.

Ljubav: Uz neki dobar konkretan predlog eto prilike da računate na moguć uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Rakovi bi i ovog petka mogli biti veoma angažovani i dosta opterećeni obavezama. Ipak, na kraju bi trebalo da budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Bez obzira koliko malo vremena i energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu i usmerite je ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Odmorite se.

Lav

Posao: Današnja poslovna klima daće dobru osnovu većini osoba rođenih u znaku Lava da se opuste, i malo uživaju u ostvarenim profesionalnim rezultatima.

Ljubav: Sjajan dan je kada su u pitanju nova poznanstva, a bar jedno moglo bi da vas veoma zaintrigira. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Opuštena radna atmosfera očekuje Device, tako da mogu da očekuju da sa obavezama završe i ranije od planiranog.

Ljubav: Višak vremena mogli biste da posvetite ljubavnim dešavanjima, pa se potrudite da nekim predlogom iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Najveći broj Vaga danas može očekivati solidne rezultate i prilično dobru saradnju u sferi poslovne komunikacije. Nije isključena ni iznenadna poslovna ponuda.

Ljubav: Tipične Vage imaće danas lepu priliku da posvete dovoljno vremena i pažnje dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Imate više razloga da ovaj poslednji radni dan u sedmici dočekate zadovoljni, jer ćete skinuti veliki teret obaveza koji je bio pred vama ovih dana.

Ljubav: Poradite na sebi, definišite šta hoćete i šta očekujete, pa onda taktički krenite ka vašem ljubavnom cilju.

Zdravlje: Moguće su meteoropatske reakcije, glavobolja.

Strelac

Posao: Iako poprilično umorni, Strelčevi će ipak završiti većinu prioritetnih obaveza. Nije isključeno da vam u poslednjem momentu iskrsne i neka nova.

Ljubav: Ukoliko inicijativu ovog petka prepustite drugoj strani mogli biste prijatno da se iznenadite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi ličnu satisfakciju za ostvarene rezultate, uz osećaj da su se poprilično umorili ili mentalno i fizički.

Ljubav: Ovog petka vas u sferi ljubavi očekuje vas pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje. Uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Iako možete očekivati i neku iznenadnu obavezu u danas, sve u svemu očekuje vas solidan radni dan. Mogli biste priteći i u pomoć nekom od saradnika, tako da zajedničkim snagama dođete do željenog cilja.

Ljubav: Zajedničke trenutke mogli biste provesti u krugu prijatelja i dragih ljudi. A nije loš predlog ni izlazak.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ukoliko ste potrošili dosta energije prethodnih dana, danas vas očekuje smanjenje broja obrtaja i nešto opuštenije privođenje kraju započetih obaveza.

Ljubav: Potrudite se da se fokusirate na lepa dešavnja, predložite dragoj osobi neki izlazak, provod, treba vam opuštanje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram