Dnevni horoskop za 17.6: Biku simpatija zaokupira pažnju

Foto: Fox Searchlight Collec / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 17. jun 2021. godine.

Ovan

I ovaj radni dan bi mogao biti nešto zahtevniji kod većine Ovnova, posebno kada su u pitanju papirologija, ugovori i razna dokumenta, pa bi trebali obratiti dovoljno pažnje i voditi računa šta potpisujete, kako ne biste napravili neki propust. Budite strpljivi i tolerantni prema drugoj stranu, kako biste izbegli sitne čarke i nesporazume, piše Astroputnik.

Bik

Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici. Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Blizanci

Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se sitnim detaljima vezanim za ono što potpisujete. Nema nagoveštaja bilo kakvih krupnijih promena i dešavanja vrednih pažnje ovog četvrtka, što i nije loše ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim životom.

Rak

Ovo nije najpovoljniji radni dan da tipični Rakovi pokreću neke nove inicijative, zadržite se na tekućim obavezama, biće povoljnijih prilika. Na ljubavnom planu mogli biste da očekujete neko kraće zajedničko putovanje, ili izlet. Uživajte.

Lav

Imate dovoljno povoljnih predispozicija da uspete u svojim namerama, ukoliko niste postavili suviše visoke ciljeve. Moguće upoznavanje sasvim nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu.

Devica

Device i ovog četvrtka drže pod kontrolom bezmalo sve najvažnije poslovne konce. Bavite se dugoročnijim planovima. Priuštite dragoj osobi neki fini izlazak, ili druženje u krugu zajedničkih prijatelja.

Vaga

I dalje vi na neki način izbijate u prvi plan kada je posao u pitanju, ako to nije neophodno nije naodmet da se malo povučete. Dosta razumevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju.

Škorpija

Ovaj dan Škorpijama donosi vrlo dobre predispozicije za poslovne kontakte i dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Od vašeg trenutnog raspoloženja zavisi ishod današnjih dešavanja na ljubavnom planu. Pokušajte da razbijete monotoniju, izađite, družite se sa pozitivnim ljudima.

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca ovaj radni dan svakako neće biti lak. Mogli biste da očekujete povećan pritisak u vezi rokova završetaka preuzetih obaveza. Ne bi bilo loše da danas inicijativu na ljubavnom planu prepustite dragoj osobi, a vi se potrudite da se malo više opustite.

Jarac

Solidan dan je pred Jarčevima da se posvete detaljima novih preuzetih obaveza, i strpljivo u svom uhodanom sistemu završe sve što su planirali. Potrudite se da nečim iznenadite dragu osobu, povoljne su okolnosti da unapredite vaš odnos i podignete na viši nivo.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da se pozabave završetku od ranije dogovorenih poslovnih obaveza, kako bi izbegli veće komplikacije. Potrudite se da maksimalno ispoštujete sve rokove. Nije povoljan trenutak da potežete neke ozbiljnije diskusije oko sitnica vezanih za prošlost. Ostavite to za neki drugi dan.

Ribe

Najtipičniji predstavnici Riba danas nemaju razloga za veće poslovne brige, jedino ako sami sebi ne zakomplikuju život dodatnim obavezama. Pozitivnu energiju i dobro raspoloženje možete vrlo uspešno preneti na ljubavnu sferu, ukoliko pređete sa reči na konkretnija dela.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram