Dnevni horoskop za 17. 4: Škorpija da smiri komplekse

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Ozbiljan razgovor sa nadređenima može vam doneti nove odgovornosti, ali i elan za rad. U ljubavi direktno komunicirate pa nema mnogo prostora za probleme.

Bik

Danas ste praktični i okrenuti isključivo ka temama koje vam vraćaju osmeh na lice. Nemojte prećutkivati sva osećanja.

Blizanci

Danas morate da se pridržavate mnogih pravila i to vas poprilično muči. Plašite se budućnosti.

Rak

Potrebno je da postavite jasne granice u svim odnosima jer jedino tako možete jasno da vidite svoje i tuđe ponašanje. Odredite prioritete.

Lav

Kasnite sa izvršavanjem svih obaveza i to vas pritiska. Razmišljate o samostalnom pokretanju posla.

Devica

Dobra vam je koncentracija i uspešno odrađujete sve što ste zacrtali.  Zadovoljstvo sobom i postignutim podelite sa partnerom.

Vaga

Hteli ne hteli vaš zadatak je da dovedete sve u red, bar po pitanju doma i porodice. Neozbiljnost ostavite za neku drugu priliku.

Škorpija

Svoje nesigurnosti snažno prenosite na najbližu okolinu, što postaje prilično iritantno. Uvek prvo poslušajte intuiciju, a ne strah.

Strelac

Naučili ste odličnu lekciju po pitanju novca, pa je sada vreme da pokažete sve što umete i znate na ovom polju. Prihvatite svaku pomoć koja vam se nudi.

Jarac

Moraćete da se odreknete nekih loših osobina, ako mislite da imate uspeha u ljubavi. Konstantno imate prevelika očekivanja.

Vodolija

Jasno vam je da ste oslonac mnogima sada, ali se i vi nekada umorite. dajte sebi prostora u tišini i miru kako biste napunili baterije.

Ribe

Kod vas je uveliko prisutna čistka na polju prijateljstva. Uz ovo, morate da se suočite sa najdubljim strahovima.