Dnevni horoskop za 17. 3: Raka hvata panika na poslu

dnevni horoskop
Foto: Zak Kendal / ImageSource / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 17. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Nešto sporiji radni ritam očekuje danas tipične Ovnove. Obratite posebnu pažnju na formalnosti i papirologiju, pažljivo pročitajte sve što potpisujete.

Ljubav: Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu. Uglavnom sledi održavanje aktuelnih partnerskih relacija na postojećem nivou.

Zdravlje: Opterećenost polja psihe.

Bik

Posao: Izvesno usporavanje poslovnih aktivnosti, ali ne svojom greškom, imaće tokom ovog dana Bikovi. Budite fleksibilniji kada je mimoilaženje u stavovima sa poslovnim okruženjem u pitanju.

Ljubav: Na ljubavnom planu moglo bi da vas očekuje suočavanje sa iskušenjem u vezi preplitanja drugarsko-prijateljskih odnosa i najintimnijih želja.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Radni elan i motivacija neće faliti Blizancima ni ove srede. Ipak, razmimoilaženja sa neposrednim saradnicima u načinu realizacije mogu doprineti nešto većim komplikacijama na putu ka postavljenim ciljevima.

Ljubav: Pažljivo sagledajte kompletnu situaciju, ne srljajte i ne ulećite brzopleto u novu ljubavnu priču, gde bi moglo da vas sačeka dosta skrivenih detalja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Nije preporučljivo da Rakovi sami preuzimaciju inicijativu vezanu za prihvatanje dodatnih obaveza. Ukoliko ipak dođe do nametanja sa viših instanci, onda je veoma važno da ne upadnete u zamku straha i panike, već da razmislite i pokušate naći novi, racionalniji plan za realizaciju poslovnih obaveza.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete aktivni i na što bolji način pokušate iskoristiti dobar period za konkretne poteze u sferi ljubavi. Draga osoba će to znati i te kako da ceni.

Zdravlje: Psihofizički umor, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Potencijalno odličan dan je pred Lavovima, tako da nema nepremostivih prepreka kada su poslovne obaveze u pitanju. Ipak, razmislite i potrudite se da što manje energije potrošite, kako bi ostalo malo i u rezervi ako zatreba.

Ljubav: Mogli biste da registrujete fine vibracije od simpatične osobe iz poslovnog okruženja, pa eto vama ljubavnog izazova.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Bilo da je reč o novim poslovnim projektima ili privođenju kraju ranije započetih obaveza, za Device danas nema nepremostivih prepreka.

Ljubav: Mogli biste da očekujete finu priliku za upoznavanje nove zanimljive osobe, pa budite pripravni da adekvatno odreagujete.

Zdravlje: Suštinski nema ozbiljnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Vaga

Posao: Uobičajen radni dan je pred Vagama. Povremeno vam može padati koncentracija i zbog toga je važno da više puta proveravate sitnice i detalje bitne za krajnji rezultat.

Ljubav: Malo više koncentracije trebaće vam i u ljubavnoj sferi, posebno ukoliko želite da izbegnete potencijalnu zamku u vidu nedorečenosti.

Zdravlje: Osetljivost kompletnog urinarnog trakta može vam zadavati manje probleme.

Pročitajte još:

Škorpija

Posao: Škorpije nastavljaju u svom ritmu, pa se očekuje da svoje organizacijsko-komunikacijske veštine budu na visokom nivou ovog dana.

Ljubav: Nema razloga da ne pojačate svoje aktivnosti i na ljubavnom planu, gde su moguća brojna iznenađenja ali i intrige vezane za osobu koja vas privlači.

Zdravlje: Osetljivost pluća i respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Nisu isključeni manji problemi prilikom usaglašavanja stavova sa najbližim profesionalnim okruženjem, pa ukoliko ne želite previše bure i oštrih reči, potrudite se da pronađete kompromisna rešenja.

Ljubav: Za bilo kakvu ozbiljniju priču ili sklapanje poznanstava sa osnovom za duži vremenski period prateće okolnosti nisu naklonjene tipičnim Strelcima. Budite strpljivi.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Velike su šanse da Jarčevima bude ograničen prostor delovanja i donošenja samostalnih odluka, pa će biti stvar lične procene – hoćete li insistirati na svom viđenju situacije ili ćete ipak potražiti kompromisno rešenje.

Ljubav: Ukoliko nameravate da postojeće partnerske odnose podignete na viši i kvalitetniji nivo, imate priliku da poradite na tome zajednički i na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Nešto slabija koncentracija pratiće Vodolije ovog dana, pa se očekuje i izvesno usporavanje poslovnih aktivnosti. Potrudite se da se bolje organizujete kako biste na vreme završili započete obaveze.

Ljubav: Izenenadni susret sa osobom iz dalje ljubavne prošlosti mogao bi dodatno uneti nespokoj u vaš um i srce.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Povoljan dan je pred Ribama da se posvete kako uspešnoj realizaciji započetih obaveza, tako i postavljanju osnova za buduće poslovne planove.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste namerili da napravite bitnije pomake u vašem ljubavnom životu. Samo napred.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram