Dnevni horoskop za 17.3: Lavovi posvetite pažnju partnerima

Dnevni horoskop, Foto: Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 17. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povećan oprez biće potreban kada je papirologija u pitanju, pa ili pažljivije čitajte ono što treba da potpišete ili angažujte nekoga ko će vam sve rastumačiti, a vi samo finalizirati.

Ljubav: Znate šta želite i zato težite ka ostvarenju svojih snova. Izlazite, družite se, budite opušteni i uživajte. Brojne prilike su pred vama, iskoristite ih.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Bik

Posao: Pozabavite se sitnim detaljima, posebno papirološkim ukoliko imate nameru da proširujete krug saradnika, ili pak pravite neki novi poslovni dogovor.

Ljubav: Novo poznanstvo mogli biste da očekujete danas, pa iako niste baš u top izdanju, prijalo bi vam neobavezno ćaskanje.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: I tokom ovog dana mogli biste biti zatrpani papirima i ugovorima, ili dogovorima, analizirajući detalje i pronalazeći sitne greške i nedostatke.

Ljubav: Dobro raspoloženje pratiće vas na polju ljubavi tokom ovog dana, posebno kada je šarmiranje i osvajanje novih simpatija u pitanju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Sa dosta dobrom energijom i ustaljenim radnim navikama možete vrlo lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje vas očekuju tokom ovog četvrtka.

Ljubav: Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju sa vašom voljenom osobom. Opustite se i ne razmišljajte previše o nebitnim stvarima.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Lav

Posao: Još jedan veoma dinamičan dan je pred Lavovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili pokretanju inicijative za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekom sitnicom, posvetite više vremena i pažnje zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Ovo je dan kada Device ništa ne bi trebalo da forsiraju, iako bi se mogle naći na meti kritika od strane nadređenih. Držite se svojih ustaljenih principa rada.

Ljubav: Imate povoljnu priliku da neki zajednički dogovor i konkretno realizujete i time dodatno povratite stabilnost u vaš postojeći partnerski odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Reorganizacija dosadašnjeg načina rada biće vam potrebna tokom ovog dana kako god da okrenete, ali za bolji efekat svega razmišljajte da zatražite pomoć.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, niste za pravljenje nekih ozbiljnijih planova, ali svakako vam prija opuštanje bez obaveza, flert.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Ne biste trebali da donosite bilo kakve važne odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Strpite se, biće povoljnijih prilika.

Ljubav: Opterećenost poslovnim obavezama i nedovoljna koncentracija neće vam ostaviti puno vremena da se posvetite ljubavnoj sferi.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Pokušajte da izbegnete donošenje odluka u hodu, ma koliko neko bude na tome insistirao. Ostavite sebi dovoljno vremena da o svemu prethodno razmislite.

Ljubav: Budite opušteni i u svom fazonu, nema razloga da zbog bilo čega žurite, posebno ne kada su u pitanju nova poznanstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Stvari idu svojim tokom, a naziru se i neke nove poslovne mogućnosti, prvenstveno vezane za napredovanje.

Ljubav: Prosečan dan bez naglaska ka nekim spektakularnim dešavanjima očekuje vas u sferi ljubavi, sa naglaskom da od vas zavisi da li će tako ostati do kraja dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na neki ortački posao koji ste već odavno planirali, povoljne su okolnosti da se i takva vrsta aktivnosti konačno pokrene.

Ljubav: Zadovoljni ili pak nezadovoljni aktuelnom ljubavnom slikom, imaćete sasvim realne izglede da uglavnom uspešno ostvarite svoje želje pod uslovom da jasno iznesete svoje stavove.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Ribe

Posao: Prilično dinamičan, al ii uspešan dan je pred Ribama, a značajniju pomoć ili ponudu možete da očekujete od neke osobe iz prošlosti.

Ljubav: Eventualne nesuglasice sa dragom osobom najbolje ćete rešiti težnjom ka kompromisnom rešenju. U pitanju mogu biti sitnice, pa nije vredno gubiti nerve zbog toga.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

***

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram