Dnevni horoskop za 17.2: Lavovi da se paze zamke na poslu

Foto: 20th Century Fox Licensing/Merch / Everett / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 17. februar 2021. godine.

Ovan

Bilo bi dobro da obratite pažnju na poslovnu konkurenciju, odnosno na osobe koje su na vašoj strani ali čekaju i najmanju šansu da iskoriste tuđi kiks za ličnu promociju. Sasvim povoljan dan mogli biste da očekujete u sferi ljubavi, gde je moguće novo poznanstvo sa veoma interesantnom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Odličan dan je pred Bikovima da uključe sve profesionalne motore i punom parom krenu napred ka zacrtanim ciljevima. Potencijalno lep dan očekuje vas i u sferi ljubavi, ali pod uslovom da ništa ne forsirate. Opustite se i uživajte.

Blizanci

Što zbog nešto slabije motivacije, što zbog promenljivog raspoloženja, tek ovaj dan nije pogodan za pokretanje nekih novih ideja. Pozabavite se tekućim obavezama, i završavanjem zaostalih. Prilika za flert i neobavezna ćaskanja biće i tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu prepustite se uživanju, u suprotnom bi trebali biti pažljiviji pri izboru.

Rak

Solidnan radni ritam prati već duži period unazad tipične predstavnike Rakova, i na osnovu kretanja nebeskih tela nema nagoveštaja većih promena tokom ove srede. Nerealno sagledavanje aktuelne situacije moglo bi da vas dovede u konfuznu situaciju, pa bi bilo dobro ne potezati za većim i ozbiljnijim diskusijama.

Lav

Zamke na lavovskom poslovnom putu mogu se pojaviti zbog megalomanske želje da sve uradite u jednom ili dva poteza, pa bi trebalo uskladiti želje i mogućnosti jer krajnji ishod ne zavisi samo od vas. Odličan dan je za sve vrste ljubavnih akcija, pa se očekuje da budete na visini zadatka šarmanti i dobro raspoloženi.

Devica

Lagano odrađivanje već dogovorenih aktivnosti bez ikakvog forsiranja, izvestan je scenario za ovu radnu sredu kod većine Devica. Solidan je dan ukoliko ste naumili da se pozabavite nekim sitnim detaljima partnerskog odnosa koji vam inače već neko vreme smetaju.

Vaga

Vrlo dobar dan je pred Vagama da se posebno istaknu na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Naznaka makar za neki površni flert, ili upoznavanje interesantne nove osobe pred vama je i ove srede,  a na vama je da procenite situaciju i adekavtno odreagujete.

Škorpija

Za očekivati je da Škorpije racionalno rasporede svoju energiju kada je posao u pitanju,  jer vas očekuje  dosta obaveza. Ako se već odlučite za neku konkretnu akciju, onda bi bilo dobro suptilno planiranje svakog sledećeg koraka.

Strelac

Prebacivanje u manju brzinu profesionalnog delovanja čeka tipične Strelčeve tokom ovog dana pa eto prilike da višak vremena iskoristite za neki sporedni poslić. Još bolji način da deo nepotrošene energije na poslovnom planu pozitivno preusmerite i na zadovoljavajući način iskoristite, jeste fokusiranje na dešavanja u sferi ljubavi.

Jarac

Sve što je u okvirima vaših realnih i objektivnih mogućnosti, neće predstavljati nepremostivu prepreku na profesionalnom putu tokom ove srede. Moguće vrlo neobično novo poznanstvo, intrigantno,  pa budite oprezni ukoliko se odlučite da se upustite u izazov.

Vodolija

Voljni momenat i aktivnost moždanih sivih ćelijica trebalo bi da budu iznad proseka, neka vrata su već odškrinuta za vodolijske poslovne korake, a radne energije ima u najmanju ruku za korektna završetak svega započetog, uz savet da radite u kontinuitetu. Sigurno vam neće biti neprijatno ako dobijete potvrdu da je više osoba zainteresovano za naklonost vašeg srca.

Ribe

Sa svoje strane potrudite se da budete maksimalno precizni, ako treba ponovite više puta osnovne, naizgled trivijalne detalje i samo tako ćete izbeći moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem. Sve aktivnosti na vašem ljubavnom horizontu  svodiće se uglavnom na bavljenje postojećim stanjem na polju emotivno – ljubavnih relacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram