Dnevni horoskop za 17.1: Ribe da se pripaze dokumenata

Psihologija i astro 17. jan 202208:14 > 18. jan 2022 07:51
Foto: Shutterstock

Pročitajte dnevni horoskop za 17. januar 2021. godine.

Ovan

Nova radna sedmica, i novi izazovi za osobe rođene u znaku Ovna. U najavi dosta posla, a rezultati polovični. Početak ove sedmice u sferi ljubavi možda neće biti baš onakav kako ste očekivali. Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze, piše Astroputnik.

Bik

Neke neprijatne ili iznenadne situacije na početku ove radne sedmice mogu vas baš iznervirati, ali ćete uspeti sve da prevaziđete. Pokušajte da eventualne tenzije i napetosti nekako zajednički prevaziđete. Možda se više bavite sopstvenim poslovima i samim sobom.

Blizanci

Budite nešto oprezniji što se tiče novih dogovora i nemojte se zaletati sa odlukama tokom ovog prvog radnog dana. Bilo bi dobro da ne potencirate teme i pitanja za koja znate da su bolna tačka u vašem odnosu.

Rak

Početak nove radne sedmice Rakovi dočekuju prilično stabilni, sa jasnim planom budućih obaveza. Malo šta vas danas može izvesti iz takta. Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Lav

Tokom ovog ponedeljka većina Lavova biće pomalo rasejana, i nedovoljno fokusirana na poslovne obaveze. Ništa strašno, samo ne započinjite krupne poslove tokom ovog dana. Prvi dan u novoj sedmici nije idealan ni za krupne planove, i velika očekivanja u sferi ljubavi. Pre svega pozabavite se aktuelnom partnerskom situacijom i smanjite nervozu.

Devica

Na startu radne sedmice, tipične Device imaju dosta poslovnih argumenata na svojoj strani, da samoinicijativno pokrenu realizaciju novih projekata. Samo napred. Pokušajte danas da budete prvenstveno suptilni u sagledavanju i razumevanju potreba drage osobe.

Vaga

Gde god se danas okrenu Vage mogu očekivati podsećanje da je neophodno što pre poslovno resetovanje i reorganizacija kako bi uspeli sve na vreme i kako treba da završe. Manje – više sve je pod kontrolom na vašem ljubavnom polju. Uz malo truda i dodatne pažnje možete ovaj dan učiniti sebi i dragoj osobi još lepšim i pozitivnijim.

Škorpija

Vi biste brzo i sve i odmah, ali okolnosti vas koče, ne dozvoljavaju da idete tempom kojim ste naumili. Ne zavisi ništa od vas, moraćete da se prilagodite trenutnim okolnostima. Pozitivne vibracije, i dobro raspoloženje trebalo bi da vas očekuje kada su ljubavne akcije u pitanju. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka.

Strelac

Početkom sedmice pojavljuju se komplikacije na polju posla, što vam može stvoriti dodatnu nervozu. Morate uložiti dodatne napore i u međuljudske odnose. Promenljiva i pre svega nedovoljno jasno definisana situacija u sferi ljubavi, ukazuje da bi danas trebalo da se najpre pozabavite analizom svojih stavova i očekivanja.

Jarac

Jarčeve na početku radne sedmice očekuje velika žurba i mnogo obaveza koje se moraju privesti kraju, što vam može stvarati nervozu i napetost. Povoljan je dan da vašoj dragoj osobi pokažete koliko vam je stalo i koliko vam znači. Potrudite seda je nečim p prijatnim iznenadite i obradujete.

Vodolija

U prvoj polovini sedmice nije najpovoljnija situacija u vašem poslovnom okruženju. Savet bi bio da moguće dogovore koje ćete želeti da obavite sa potencijalnim partnerima odradite daleko od radoznalih očiju. Ovaj ponedeljak mogao bi bude veoma pozitivan dan vašeg ljubavnog života, pod uslovom da budete opušteni i iskreni prema voljenoj osobi.

Ribe

Ovaj ponedeljak donosi određenu količinu nervoze Ribama, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata. Manje ili više nezadovoljni na polju ljubavnih odnosa, pokušajte danas da pokažete više razumevanja jedno za drugo, samo tako ćete prevazići potencijalne probleme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram