Dnevni horoskop za 17. 1: Device da se okanu prošlosti

dnevni horoskop
Foto: PHOTOlink / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte horoskop za 17. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Standardno uobičajen radni dan čeka osobe rođene u znaku Ovna. Posle neophodnog odmora sledi prikupljanje snage i pravljenje planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Mnogo talasanja i potencijalno kontradiktornih informacija čeka vas tokom dana u sferi ljubavi. Razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Povećan nivo nervoze može izazvati manje zdravstvene probleme, pišu na sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Sledi miran dan uz bezmalo maksimalnu kontrolu svih važnijih dešavanja, bar što tiče većine tipičnih Bikova. Uživajte.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete.

Zdravlje: Sve najvažnije osetljive tačke nalaze se pod kontrolom.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar za većinu tipičnih Blizanaca za bilo kakvo dodatno poslovno angažovanje. Posvetite se planiranju za naredni period.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi emotivno-partnerskih odnosa biće danas najverovatnije u manjoj ili većoj meri u koliziji sa postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje kardiovaskularnog pritiska.

Rak

Posao: Nije loš dan za osobe rođene u astrološkom znaku Raka da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi vaša draga osoba.

Zdravlje: Nema bitnijih upozorenja na polju zdravstvene problematike.

Lav

Posao: Ukoliko ste uspešno završili dogovore, praktično ste već spremni za novu radnu sedmicu. Ipak, ne žurite i ne istrčavajte se sa idejama za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred najtipičnijim Lavovima u sferi ljubavi, pre svega da ostvare primarni kontakt za neku novu, u najavi pozitivnu priču.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Dosta toga su predstavnici ovog znaka uradili tokom vikenda i pripremili za novu radnu sedmicu, međutim, valjalo bi da neke sitnice još jednom proverite.

Ljubav: Najveći deo pažnje tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi, a ne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Vaga u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Obratite pažnju na potencijalne problemčiće sa čulima.

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Manje više mirno ljubavno more danas čeka osobe rođene u znaku Škorpije. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i respiratornim sistemom.

Strelac

Posao: Dobar dan čeka većinu osoba rođenih u znaku Strelca – ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi emotivno-ljubavnih odnosa. Potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali neki kraći put udvoje ili da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena ili stopala.

Vodolija

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti većina osoba rođenih u znaku Vodolije vrlo verovatno će uspeti i da sprovede u delo.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte razumevanje i pažnju koja vam pristiže od drage osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Povoljan dan nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima znaka Riba, ako su svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza od ranije.

Ljubav: Ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi, evo prilike da krenete u akciju.

Zdravlje: Nema razloga za veću brigu što se tiče zdravstveno osetljivih tačaka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram