Dnevni horoskop za 16.8: Zanimljivo poznanstvo uzdrmaće Raka

Foto: HBO / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 16. avgust 2021. godine.

Ovan

Po običaju tipični Ovnovi na početku radne nedelje kreću punim gasom i radnim elanom, tako da ćete se uspešno izboriti sa svim izazovima kojih bi moglo biti nekoliko. Pokušajte da izbegnete ljubomorne scene i rasprave danas, nije povoljan trenutak za bilo kakva objašnjavanja, piše Astroputnik.

Bik

Ove nedelje Bikovi ulaze u jednu mirniju i opušteniju fazu kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Shodno tome, očekuje se nešto laganiji radni ritam. Odličan dan, nabijen strašću je pred vama kada su ljubavne aktivnosti u pitanju. Iskoristite ga na pravi način i uživajte.

Blizanci

Očekuje vas dan gde bi moglo doći do pokretanja novih poslovnih dogovora i projekata. Punom parom krenite ka zacrtanom cilju. Ukoliko vam poslovne obaveze dozvole, fine i opuštajuće trenutke mogli biste da očekujete u kućnoj atmosferi ili porodičnom ambijentu.

Rak

Možda vam na prvi pogled početak radne nedelje bude izgledao pomalo konfuzno iako se stvari odvijaju na pravi način i kako treba. Vi ćete osećati neki veštački pritisak na sebe, ali to je samo prolaznog karaktera. Nije isključeno novo vrlo intrigantno poznanstvo. Dobro propratite sve detalje.

Lav

Na početku radne nedelje Lavove očekuje dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Potrudite se da završite sve prethodne obaveze pre nego što se prihvatite novih. Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavnih odnosa, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Devica

Imate realnih razloga da se nadate uspešnom poslovnom danu ukoliko se organizujete na najbolji mogući način. Očekuje vas dosta posla na polju komunikacije i raznih dogovora i pregovora. Potrebno je da uskladite sopstvene želje sa realnim mogućnostima. Pozabavite se preispitivanjem.

Vaga

Poslovni segment bi mogao malo više da vas optereti i imaćete osećaj nepoverljivosti i prema saradnicima a i prema samom sebi. Iako niste možda danas u reprezentativnom izdanju, možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak u sferi ljubavnih dešavanja.

Škorpija

Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u nedelji donosi dosta posla, ali i dobru komunikaciju sa najbližim saradnicima. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć. Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, posebno ukoliko negde planirate da izađete sa društvom.

Strelac

Na startu nove radne nedelje Strelčevi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima. Pokušajte zajedničkom inicijativom da popravite svoj odnos praveći planove za odlazak na neko putovanje i odmor.

Jarac

Bićete u velikoj žurbi ovog ponedeljka. Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili vezano za zajedničko provedeno vreme.

Vodolija

Bićete u velikoj akciji od samog starta ove radne nedelje, i pokušajte da sve što se papirologije i dogovora tiče završite u njenom prvom delu. Situacija je uglavnom stabilna na ljubavnom polju, ali doza (ne)opravdanog nemira biće vidljiva, praktično tokom celog dana.

Ribe

U sukobu biste mogli biti sa autoritetom i to nije dobro za tokove poslovnih procesa. Budite strpljivi i fleksibilni koliko je moguće. Strpljenje i fleksibilnost su vam potrebni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Pokušajte da odagnate negativne misli i raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram