Dnevni horoskop za 16. 7: Težak dan za ovnove

Dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop

Ovan

Preosetljivost ovog jutra vas čini malo zatvorenijim nego inače, a ljudi kao da osećaju to pa vas samo zapitkuju. Razbijte nervozu humorom i premostite ovaj težak dan.

Bik

Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove pokušajte da spojite emocije i reči, jer ako se oslonite samo na logiku budite spremni da istrpite pridiku. Partner traži više pažnje.

Blizanci

Sve biste da ubrzate, a dešava se suprotno. Baš to ubrzanje bi moglo da vas košta neke dobre prilike na poslu.

Rak

Danas vam prilazi neko i traži neka objašnjenja, a vi nemate pojma o čemu je reč. Bilo da je partner ili saradnik, pokušajte da odložite taj razgovor.

Lav

Danas ste malo haotični, ali vam to prija. Dosta bitni događaji se odigravaju na polju emocija pa samo o tome razmišljate.

Devica

Danas menjate raspoloženja iz sata u sat. Razmišljate o svemu što vas muči u poslednje vreme i jedino vam je u glavi odmor koji vam je preko potreban.

Vaga

Neko od prijatelja glumi vašeg roditelja i to vas jako nervira. Pokušajte da ne upadate u vatru već oslušnite šta se krije u tom ponašanju jer ono upravo govori o vašim strahovima.

Škorpija

Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Strelac

Ako razmišljate gde da uložite neki novac, najbolje bi bilo da to bude u svoj lični razvoj. Neki kratak kurs nekih veština ili jezika bi vam sada baš prijala.

Jarac

Odmorite od „nadgledanja“ i „brige“ nad svima. Imate trenutno preča posla, a to je da se pozabavite sopstvenim unutrašnjim potrebama.

Vodolija

Moći ćete da povratite kontrolu nad poslom i svakodnevnim obavezama počevši od danas. Ne nabijajte mnogo tempo, nema potrebe za tim.

Ribe

Ne reagujte na prvu loptu i povucite se iz bilo kog napetog razgovora. Ukoliko vam se uopšte ne priča, bolje je da ćutite nego da se svađate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram