Dnevni horoskop za 16.6: Vaga sreće nova lica na poslu

Foto: Shutterstock

Pročitajte dnevni horoskop za 16. jun 2021. godine.

Ovan

Eventualni povećan obim posla Ovnovi bi trebalo da podele sa osobama od poverenja iz bliskog okruženja. Tokom većeg dela dana čekaju vas manje ili veće ljubavne turbulencije, što zbog više informacija koje dolaze sa druge strane, što zbog vašeg nestrpljenja, piše Astroputnik.

Bik

Solidan radni dan čeka tipične Bikove. Upozorenje se odnosi da eventualni povećan obim posla koji treba završiti na vreme. Nije loš dan da neke odluke u sferi ljubavi koje su sazrele u vašoj glavi, pokušate izneti na svetlo dana i pokrenete u realizaciju.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Blizancima. Organizacija kako svojih tako i aktivnosti poslovnih saradnika trebala bi vam ići odlično. Bilo bi dobro da se držite osnovnih odgovarajućih načela i na emotivnom polju, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Rak

Bilo bi dobro da se držite svog dela obaveza i ako je ikako moguće izbegnete sukobe sa autoritetima danas, nećete mnogo toga postići. Mnogo bolja slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde je moguće da vas draga osoba iznenadi nekim finim poklonom. Uživajte.

Lav

Iskoristite sve svoje kvalitete da sebe stavite na neki način u prvi plan, što vam ne bi trebao da bude veći problem. Naglašeni je komunikacija sa inostranstvom. Obuzdajte za nijansu svoje megalomanske prohteve i principe, bar kada je ljubavna sfera upitanju, ništa nije idealno.

Devica

Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske periode. Samo napred. Potrudite da se što više družite, izlazite i budete u zajedničkom društvu, prijaće vam.

Vaga

Mogli biste da očekujete dosta kontakata sa nekim novim ljudima, koji su neophodni za unapređenje tekućeg posla ili nekog projekta. Pokažite posebnu pažnju i nežnost prema dragoj osobi, i trebalo bi da vam bude višestruko uzvraćeno.

Škorpija

Potrudite da neke dogovore od ranije okončate na najbolji mogući način, i tako stavite tačku za kraj na jednog poslovnog ciklusa. Dan u kome bi mnogo sitnica na polju ljubavnih relacija moglo predstavljati ozbiljne prepreke u nameri da budete zadovoljni. Pokušajte da se opustite.

Strelac

Potrudite se da što bolje uskladite priču sa delovanjem, jer biste se mogli naći u situaciji gde treba doneti brze odluke i brzo reagovati. Na vašem ljubavnom horizontu promenljivo raspoloženje, pokušajte da one pozitivne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Jarac

Nije povoljan trenutak za pokretanje nekih novih ideja i projekata, pozabavite se aktuelnim obavezama i budite strpljivi biće prilika da se dokažete. Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim bespotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. Prijao bi vam neki zajednički izlazak.

Vodolija

Vaši saradnici su i ovoga puta na vašoj strani, a kako i ne bi jer ste i vi oslonac njima, tako da ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete stvari u dobrom smeru. I tokom ovog dana mogao bi da vas prati utisak da vam neke stvari izmiču, i nekako ništa ne uspevate da uradite na vreme.

Ribe

Pokušajte da usaglasite očekivanja i mogućnosti, oslonite se na nekog od proverenih saradnika, podelite teret obaveza. Oslušnite bolje drugu stranu, razgovarajte, maštajte zajedno, pokušajte da napravite neko lepo iznenađenje i uživate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram