Dnevni horoskop za 16. 6: Škorpijama poziv remeti planove

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 16. jun 2020.

Ovan

Samo vas interesuje kako da sebi ugodite i kako da se provedete. Posao ste malo odgurnuli sa strane i to vam prija.

Bik

Dobro se koncentrišite danas na poslu i ne sprovodite improvizaciju i ne odlažite ništa. Mnogo ste tvrdoglavi u partnerskim odnosima, morate da se menjate.

Blizanci

Konstantno ste na krajevima dve krajnosti, pa ćete zbog toga biti neodlučni. Predloženi kompromis u ljubavnim odnosima ne daje rezultate.

Rak

Preispitujete svoj dosadašnji učinak i nikako da se zadovoljite sopstvenim rezultatima. Popustite sebi bar jednom i uživajte u uspehu .

Lav

Znate da morate da rizikujete i da paralelno budete racionalni, stoga vežbajte koncentraciju, specijalno u poslu. Mnoge stvari vam ne idu od ruke danas, pa radite samo ono što morate.

Devica

Okruženje gaji određeno nepoverenje jer niste dosledni sebi i obećanjima u poslednje vreme. Bitno vam je šta drugi kažu, jer ste nesigurni.

Vaga

Spremate se za ozbiljnu reorganizaciju posla i to vas dosta raduje. Imaćete problem sa administracijom.

Škorpija

Jedan telefonski razgovor danas može da vam poremeti plan koji ste napravili. Suzdržite se od nervoze, samo gubite vreme tako.

Strelac
Ne mešajte se drugima u odluke, specijalno ako vas nisu pitali za mišljenje. Budite podrška, a ne strogi autoritet.

Jarac
Potajno ste ljubomorni na tuđi uspeh u emotivnim odnosima i zbog toga ste neraspoloženi. Nemate trenutno realnu sliku o svemu, pa nemojte sebe maltretirati teoretisanjem.

Vodolija
Danas je moguće preterivanje sa obavezama i radom, a uz to i neki administrativni problemi. Ne prebacujte krivicu na druge zbog potencijalnih grešaka.

Ribe
Počnite bolje da planirate, specijalno zadatke na poslu. Imate poteškoća u komunikaciji sa drugima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram