Dnevni horoskop za 16.5: Za jarca dobar period za provod i uživanje

foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak, 16. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: U ovoj sedmici sve kreće da se rešava brže nego do sada. Biće prisutna nervoza ali to je nešto od čega trenutno ne možete da pobegnete, pa se prilagodite.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze to dozvole, mogli biste priuštiti sebi i dragoj osobi fine zajedničke trenutke opuštanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Morate biti jako pažljivi u poslovnim dogovorima tokom ove sedmice jer postoji mogućnost da u postojećim dogovorima i ugovorima dođe do nekih nedefinisanih situacija, poteza i nekih vrsta pokušaja manipulacije od strane druge strane.

Ljubav: Niste sigurni da li želite bilo šta da menjate u ovom trenutku na emotivnom planu, a i ako želite onda ne znate šta bi to trebalo da bude.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Ovo je sedmica u kojoj će biti puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima morate da se posvetite što pre. Vreme teče.

Ljubav: Razgovorom sa dragom osobom, mogli bi ste da okončate eventualne dileme i nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dosta vremena na samom startu ove sedmice oduzeće vam brojne obaveze nevezane konkretno za vaš deo posla i za koje smatrate da su nepotrebne.

Ljubav: Na vama je inicijativa ukoliko želite da preduzmete konkretan korak na polju ljubavi. Budite iskreni i opušteni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Sedmica koja je pred Lavovima zahteva samodisciplinu i povlačenje ručne kočnice. U prenesenom značenju, dobro proučite svaki papir, svaku informaciju ili predlog koji stignu do vas.

Ljubav: Sjajnih novih prilika i ma u vašoj blizini, pa budite pripravni da adekvatno odgovorite na mogući ljubavni izazov, nikad se ne zna.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Praktično svi dogovori vam ovog dana ići od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred.

Ljubav: Eventualnu nervozu mogli bi sami sebi da stvorite, postavljanjem nepotrebnih pitanja i filozofiranjem.

Zdravlje: Kičmeni stub zahteva adekvatan tretman.

Vaga

Posao: Na samom startu mogu se izdešavati neke situacije koje će vas iznervirati. Nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove.

Ljubav: Bez mnogo talasanja i novih mogućnosti na ljubavnom planu, uglavnom analiza sopstvenog ponašanja i preispitivanje postupaka druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Dosta posla očekuje Škorpije na samom startu nove radne sedmice, pa neće biti loše da zatražite pomoć proverenih saradnika, kako biste sve uspešno obavili.

Ljubav: Iako između vas trenutno nema niti rasprava niti nekih naročitih razmimoilaženja, ipak ne postoji ni bliskost ni pravo razumevanje. Poradite na komunikaciji malo više.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Bilo bi mudro da ne upadate u verbalne konflikte na samom startu ove sedmice, jer se neke stvari zbog promenjenih okolnosti možda neće odvijati na način koji vi želite. Potrebno je da pokažete više fleksibilnosti.

Ljubav: Zauzeti Strelčevi bi trebalo da se pozabave svojom vezom na malo ozbiljniji način.

Zdravlje: Rasteretite pole psihe, odmarajte dovoljno.

Jarac

Posao: Korektan radni dan je pred Jarčevima, ne očekuju vas veće prepreke, a i komunikacija sa saradnicima će ići na bolje.

Ljubav: Dobar je period za druženje, za izlaske provod i uživanje. Neki od vas možda planiraju i putovanje u inostranstvo sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Poslovna sedmica pred Vodolijama prilično bi mogla biti konfuzna i nedefinisana. Ono što je evidentno da vam energija nije na visokom nivou, što će se odraziti i na motivaciju.

Ljubav: Ukoliko želite da novo poznanstvo ne završi samo na flertu i ćaskanju, preuzmite inicijativu je rod vas zavisi ishod.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Organizacija vam neće biti savršena, koliko god da vam se žuri nemojte trčati pred rudu, ali ni požurivati one koji su oko vas.

Ljubav: Postoje neke situacije koje vam smetaju, ali sada bar nije vreme da sitničarite. Umesto toga, prihvatite na pravi način promene u ponašanju druge strane i uskladite se sa tim.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, jačajte imunitet, piše Astroputnik.

***

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram