Dnevni horoskop za 16. 4: Vodolija ima super ideju

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta vam horoskop predviđa za 16. april 2020.

Ovan

Danas komuniakcija i zadovoljstvo idu ruku pod ruku. Ne obećavajte previše, već se fokusirajte samo na moguća ostvarenja.

Bik

Osećate stabilnost na poslu, pa samopouzdanje koristite i za druga lična polja. Ljubavni dnosi su u harmoniji, što daje prostora i za dublje povezivanje.

Blizanci

Vama i kad nije dobro, vi stvorite dobru atmosferu jer se smehom lečite. Drugi osećaju vašu pozitivnost pa se lako “lepe” na vas.

Rak

Imate potrebu da budete drugačiji i da pokažete koliko možete sami da uradite bez ičije pomoći. Geldate u budućnost, a prošlost više ni ne konstatujete.

Lav

Danas je u prvom planu partner i njegova osetljivost. Nemate puno strpljenja za slabosti, ali opet s druge strane ne smete biti isključivi.

Devica

Posao vam je danss najbitniji i sve dogovore uspevate da se ispunite. Promena nekih planova utiče značajno na partnerske odnose.

Vaga

Vama je danas odličan dan, specijalno za veze i ljubav. Mnogi će razmišljati o vezi na daljinu.

Škorpija

Okolnosti u kući zahtevaju vašu veći posvećenost. Budite danas od pomoći, a ako ste nervozni pokušajte da izbacite to kroz neku fizičku aktivnost.

Strelac

Želite da se čujete telefonom sa onima koje dugo niste videli. Sve teme koje ste zapostavili danas izbijaju u prvi plan.

Jarac

Jasnije postavite prioritete i ne očajavajte nad nemogućnostima. Morate više da se angažjete na polju ljubavi.

Vodolija

Danas dobijate odlične ideje koje planirate da sprovedete. Bez obzira što vas okolina posmatra kao čudaka, vi ne obraćate pažnju i gurate svoje.

Ribe

Imate dobar predosećaj u vezi ljubavi pa se prepuštate nekim maštarijama. Dobre vesti će vas pogurati još više.