Dnevni horoskop za 16.4: Nedavno poznanstvo uzdrmaće Lava

Foto: Lifestyle pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 16. april 2021. godine.

Ovan

Još jedan udarnički dan je pred Ovnovima na kraju ove radne sedmice. Bez obzira na sve obaveze i napore, svi su izgledi da na kraju budete veoma zadovoljni postignutim. Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje postojećeg mirnog ljubavnog mora, piše Astroputnik.

Bik

Većina tipičnih predstavnika Bikova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – dosta truda i angažovanja, a rezultati u granicama proseka. vaj petak donosi pojačanu dozu nestrpljenja, ali i nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Blizanci

Po pitanju rezultata solidan radni dan je pred Blizancima , ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ako se ne rasplinete na više strana već fokusirate na prioritete. Većina predstavnika ovog sazvežđa mogla bi danas mogla da uživa u pažnji usmerenoj sa više strana. Iskoristite priliku da se lepo zabavite i opustite u prijatnom društvu.

Rak

Iako je kraj radne sedmice, Rakove očekuje dosta obaveza. Proverite da li ste završili sve iz prethodnog perioda.  Imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica ukoliko se bar malo potrudite.

Lav

Odličan dan je da Lavovi stave tačku na jednu veoma uspešnu radnu sedmicu. Posvetite se novim ciljevima i planovima, imate realne šanse da napravite dobre dogovore.  Eventualni prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali mogao bi da upotpuni vaša očekivanja i na ljubavnom planu. Uživajte.

Devica

Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od očekivanog je pred osobama rođenim u znaku Device. Uz vaš veliki trud i preciznost sledi uspešno privođenje kraju svih obaveza. Sjajan dan je u najavi da se pozabavite planiranjem vikenda i priredite neko lepo iznenađenje dragoj osobi koja to nestrpljivo iščekuje.

Vaga

Nije povoljan dan za pokretanje novih inicijativa, ali svakako jeste da se ratosiljate nekih obaveza koje već neko vreme odlažete. Pozitivne vibracije mogle bi vam pristizati danas iz poslovnog okruženja, pa eto prilike za razmatranje.

Škorpija

Preporučljivo je da još jednom pregledate papirologiju iz prethodnog perioda, da nešto nije zaostalo nezavršeno kako biste izbegli potencijalno plaćanje penala. Buru emocija mogao bi da izazove poziv ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje niste ravnodušni.

Strelac

Više poziva i konkretnih predloga očekuje vas danas ,ali ne žurite sa odgovorima već dobro razmotrite sve opcije kako biste izbegli potencijalnu bzopletost. Odličan je dan pred vama da ga na kvalitetan način provedete sa dragom osobom, pogotovo ukoliko ste je malo bili zapostavili prethodnih dana.

Jarac

Dosta posla ali i opterećenosti na polju komunikacije i dogovora očekuje Jarčeve i ovog petka. Pokušajte da se fokusirate na najbitnije obaveze, a ako nešto i ostane nezavršeno neće biti smak sveta. Preokupirani poslovnim obavezama, dans biste ljubavnu sferu mogli da stavite u drugi plan potpuno, na opšte nezadovoljstvo drage osobe.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze, a deo vremena mogli bi posvetiti i nekom hobiju. Prilika za nova poznanstava i uživanje u flertu i opuštenoj priči neće vam nedostajati ni ovog petka.

Ribe

Pred Ribama je solidan dan da sumiraju poslovne rezultate i posvete se nekim dugoročnijim planovima. Nije isključeno da vam deo vremena oduzmu neke porodične obaveze. Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog petka. Mogli biste da osmislite neki romantičan plan za vikend.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram