Dnevni horoskop za 16. 3: Lava i na poslu vreba ljubav

Dnevni horoskop
Iz serije Ali Mekbil; Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. mart 2021.

OVAN

Posao: Veoma je važno da pokušate okončati sve prethodne radne zadatke pre nego što prihvatite novih obaveza, jer nije isključeno da vas do kraja sedmice zaguše poslovne aktivnosti na više paralelnih pravaca, piše Astroputnik.

Ljubav: Ma koliko vam poslovne obaveze odvlačile misli i pažnju, potrudite se da ne zapostavite drugu stranu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom Bikova da sve zacrtane obaveze realizuju na vreme i onako kako su zamislili.

Ljubav: Imaćete i tokom ovog dana povoljne astrološke aspekte da realizujete najvažnije zamisli na polju emotivno – ljubavnih relacija. Samo napred i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Još jedan veoma povojan dan je pred Blizancima da bezmalo sve zacrtane ciljeve ostvare po svojoj zamisli. Vaš radni elan i motivacija biće primetni na svim poljima delovanja.

Ljubav: Pogrešna i nedovoljno jasna procena situacije i pratećih okolnosti na polju emotivno – ljubavnih odnosa mogla bi da uzburka vaše ljubavno more.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Nije povoljan dan da najtipičniji Rakovi forsiraju i ubrzavaju na bilo koji način već započete obaveze na planu profesionalnih delatnosti. Posebno budite oprezni kada je prihvatanje novih obaveza u pitanju.

Ljubav: Ako ne svi, onda makar najvažniji detalji na polju emotivno – ljubavnih relacija trebalo bi da budu danas pod vašom direktnom kontrolom, pa se očekuje da budete posebno angažovani.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete sitnije fizičke povrede.

LAV

Posao:  Manje više sve bi trebalo da bude makar malo iznad proseka, pa čak i uobičajeno rasipanje energije zbog lavovskog megalomanstva nije nepremostiva prepreka za kvalitetno privođenje kraju preuzetih poslovnih obaveza. Samo napred.

Ljubav:  Veliki su izgledi da dobijete signale sa finom emotivnom konotacijom od osobe iz poslovnog okruženja, koja je do sada bila ispod vašeg ljubavnog radara, pa eto prilike za razmišljanje.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Sve što ste isplanirali  i dogovorili u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti, imaćete realne šanse  i da  sprovedete uz minimalne korekcije.

Ljubav: Ukoliko se nalazite u bilo kojoj formi stabilnih partnerskih veza, svi su izgledi da sve to podignete na još viši nivo. Podrazumeva se da vam je to u interesu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

VAGA

Posao: Sasvim solidan radni dan je pred Vagama, ideja za nove projekte ima samo se postavlja pitanje koliko je mudro da ih obelodanjujete u ovoj sedmici. Nema razloga za bilo kakvom žurbom.

Ljubav: Budite veoma taktični u povlačenju konkretnih poteza, kada je novo poznanstvo u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Bez nagoveštaja ozbiljnijih prepreka na profesionalnom putu kod većine Škorpija, nastavite u svom dobro poznatom ritmu.

Ljubav: Iskoristite solidne astrološke aspekte za bar jedan konkretan potez na ljubavnom planu. Vredi potruditi se.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

STRELAC

Posao: Pojačane poslovne aktivnosti praćene stabilnim prilivom energije pratiće Strelčeve ovog dana. Nemojte da vas iznenadi ukoliko budete neke poteze morali da ponovite više puta, ne brzajte.

Ljubav: Izazovi bazirani na strasti, flertu i avanturi mogli bi i ovog dana da vas prate, pa ukoliko ste u tom raspoloženju samo napred, uz upozorenje da vas sitna zadovoljstva ne zaslepe i navedu na nekontrolisane poteze.

Zdravlje: Moguća osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

JARAC

Posao: Nema većih  nepremostivih prepreka za tipične Jarčeve ni ovog dana. Uz dobru organizaciju i marljiv rad sve se da postići.

Ljubav: Povoljan je dan za osmišljanje i sprovođenje u delo bar jednog finog ljubavnog poteza.Uživajte.

Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Vodolijje bi trebalo da se fokusiraju na prioritete i kontinualno sprovođenje prethodno preuzetih obaveza, kako bi izbegli skupo plaćanje penala.

Ljubav: Nije povoljan dan za preuzimanje bilo kakve ozbiljnije inicijative kada su nova poznanstva u pitanju. Strpite se jer nailazi znatno povoljniji period.

Zdravlje: Sasvim solidno.

RIBE

Posao: Ukoliko ste zadovoljni svojom poslovnom pozicijom onda makar pokušajte da finim podešavanjima sve još bolje učvrstite. Ukoliko pak želite da pokrenete inicijativu za krupnije poslovne promene, pred vama je vrlo povoljan period da se angažujete u tom pravcu.

Ljubav: Evo prilike da uz dozu rizika zaplivate i u vodama koje donose promene na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Poslušajte svoju intuiciju i hrabro zakoračite napred u nove ljubave izazove.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram