Dnevni horoskop za 16.3: Ribe, vreme je da skinete maske

Margo Robi
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Lava danas koče drugi ljudi, Strelac ne zna šta hoće, a Devica samo treba da sluša srce.

Ovan

Bolje popišite sve obaveze koje vas danas čekaju i napravite plan rada, jer će vas emocije sve vreme odvlačiti od posla koji treba da odradite. Probajte da delegirate neke zadatke ljudima oko vas, iznenadiće vas koliko su efikasni.

Bik

Ako danas pažljivo pogledate, primetićete osobine nekih ljudi koje će vas nadahnuti i ohrabriti u ostvarivanju ideja. Kad zatražite pomoć, dobićete je, a usput ćete naučiti mnogo i o ljudima koji su spremni da vam pomognu.

Blizanci

Ne budite previše tvrdoglavi. Ovo je jedan od onih dana kada ne treba ići lakšim putem, jer bi u suprotnom moglo da se sruši sve što ste gradili. To važi i za poslovne projekte i za odnose u privatnom životu.

Rak

Dobro je što imate fleksibilan stav, posebno danas. Vaše adaptivne sposobnosti naći će se na testu pred nezgodnim situacijama i tvrdoglavim ljudima. Nemojte insistirati na konačnim rešenjima, opustite se i budite kul – sve će ispasti kako treba.

Lav

Frustrira vas neodgovornost drugih prema planovima koje želite da napravite s njima. Ne dozvolite im da vas koče. Pravite svoje planove i pridržavajte ih se, a ostali će se priključiti ili ne. U svakom slučaju, do kraja dana će sve doći na svoje.

Devica

Danas ste emotivno jaki, iako imate osećaj da treba da usporite. Najbolja stvar koju sada možete da učinite je da jednostavno sledite svoje srce. Radite ono što volite da radite i družite se sa ljudima koje volite i poštujete.

Vaga

Boravak uz neku reku ili jezero biće lekovit za vas. Pokušajte da odložite obaveze i teške razgovore i provedete dan u prirodi, jer samo to će vam pomoći da prikupite energiju potrebnu za izazove koji vas čekaju.

Škorpija

Danas vam je teško da se povežete sa svojim emocijama. Potrudite se da nađete malo vremena da se osamite, sednete i oslušnete svoj unutrašnji glas. U momentu kad vas svi vuku na različite strane, dobro razmislite pre svake veće odluke.

Strelac

Ne znate šta hoćete. U jednom trenutku biste jedno, već u sledećem nešto drugo. Umesto da pokušavate da se borite protiv ovog osećaja, iskoristite ga. Isprobajte nove stvari dok ne budete sigurni da ste pronašli ono što vam treba.

Jarac

Puni ste energije, ali se potrudite da ostanete hladne glave i s nogama čvrsto na zemlji. Neka nezgodna situacija mogla bi da vas iznenadi, ali najbolji način da se nosite s njom biće da koristite svoju pozitivnu energiju.

Vodolija

Vaš život vam se čini dosadan i imate osećaj da vam se više nikad ništa uzbudljivo neće desiti. Ne bacajte se  u samosažaljenje i depresivne misli, već pokušajte da se razmrdate. Poziv prijatelju mogao bi da bude dobar početak.

Ribe

U nastojanju da budete najsjajnija zvezda na sceni, mogli biste da oterate neke ljude koji su vam bitni. Saberite se, skinite masku i budite iskreni prema drugima, posebno prema onima koji vas vole baš takve kakvi jeste.