Dnevni horoskop za 16.2: Vagama poznanstvo menja budućnost

Kejt Blančet
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 16. februara 2021. godine.

Ovan

Energije i radnog elana tipičnim Ovnovima nikada ne nedostaje, samo očekujte da realizacije teče nešto usporenije od onog našta ste navikli. Polako, bez forsiranja i sve se može postići na zadovoljavajuć način. Mogućnosti za uspostavljanje novih finih kontakata jeste vrlo realan scenario za ovaj dan, a vi se potruidte da ih na što bolji način iskoristite.

Bik

Energija na zavidnom nivou i velika motivacija pratiće Bikove i ovog utorka, tako da neće biti nepremostivih prepreka na poslovnom planu. Samo napred. Prosečan dan bez većih oscilacija na bilo koju stranu očekuje većinu predstavnika ovog sazvežđa. Akcenat nekak vam bude na održavanju postojećih odnosa.

Blizanci

Promenljivo raspoloženje na profesionalnom planu pratiće Blizance. Strpljivo poradite na nezavršenim obavezama koje više ne možete odlagati. Na različitim mestima u veoma specifičnim okolnostima za očekivati je da vam pažnju priviku osobe koje se pre svega odlikuju neposrednošću i lakoćom komunikacije pa eto prilike za fino poznanstvo, piše Astroputnik.

Rak

Od tipičnih Rakova se očekuje da uspešno i kvalitetno odrađuju svoje poslovne zadatke, bez većih zastoja i problema u sprovođenju svega dogovorenog. Samo napred. Potrudite se da se više fokusirate na ono što pričate, kako ne biste zakomplikovali situaciju i morali da dodatno objašnjavate neke stvari.

Lav

Podela obaveza i etapno savladavanje prepreka ključ su da praktično sve što ste zamislili možete postići  na vreme ma koliko ambiciozno postavili ciljeve. Šarma, pozitivne energije i pre svega visoke koncentracije strasti neće nedostajati Lavovima u sferi ljubavi tokom ovog dana, što daje dobru osnovu za neku dobro planiranu osvajačku akciju.

Devica

Uobičajena i uglavnom rutinska dešavanja trebalo bi prate Device tokom ovog dana. Budite vredni i detaljni i nema razloga za zabrinutost. Bez značajnijih talasanja na vašem ljubanvom moru tokom ovog dana.

Vaga

Uz dobru organizaciju i pravilno raspoređivanje obaveza nema nepremostivih prepreka za tipične predstavnike Vaga. Vodite samo računa o povremenim padovima energije. Prilike za novo poznanstvo trebalo bi da očekujete i ovog dana, a nije isključeno da bi priča mogla da potraje i na duže staze. Uživajte.

Škorpija

Sasvim solidan radni dan je pred Škorpijama da bez mnogo forsiranja, opušteno završe započete obaveze. Iskušenje se može pojaviti u vidu upoznavanja osobe koja tehnički nije lako dostupna, ili je esktremno velika razlika u godinama. Pažljivo razmotrite sve opcije.

Strelac

Većina Strelčeva će od onog početnog entuzijazma preći u režim prosečnih uobičajenih poslovnih aktivnosti, a tako će biti i najekonomičnije. Nije isključeno poznanstvo sa osobom koja je na neki način vezana za putovanja ili inostranstvo, pa eto prilike za uživanje u prijatnom društvu.

Jarac

Preporuka Jarčevima je da se držite već započetih poslova, i ne ulazite u nove projekte dok ne završite sve stare obaveze. Bez nekih značajnijih promena u odnosu na prethodni dan što se ljubavne sfere tiče.

Vodolija

Period bezmalo neograničenih mogućnosti dokazivanja na planu profesionalnog angažovanja, kod osoba rođenih u znaku Vodolije traje unazad neko vreme, i tako bi trebalo da se nastavi i dalje. Uz izuzetno visok nivo lične pozitivne energije i neobičnog šarma, najtipičniji pripadnici ovog sazvežđa mogu očekivati i više prijatnih iznenađenja.

Ribe

Za očekivati je da bude manjih oscilacija na poslovnom planu, pre svega u komunikaciji sa najbližim okruženjem ili u vidu nesporazuma prilikom realizacije već postignutih dogovora. Korak po korak rešavajte dileme koje vas muče u sferi ljubavi, za konkretnije akcije biće povoljnijih prilika.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram