Dnevni horoskop za 16.2: Jarac će danas savladati svaki izazov

Foto: Jonathan Paciullo / Sipa Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 16. februar 2023.

Ovan

Posao: Bez nekih kapitalnih dešavanja na vašem poslovnom planu ovog dana u odnosu na prethodni. Budite strpljivi, i nenametljivi, ne morate baš uvek da budete u prvom planu.

Ljubav: Sasvim suprotno vas očekuje na ljubavnom planu, gde bi stvari trebalo da uzmete u svoje ruke i preuzmete inicijativu kada su neka lepa dešavanja u pitanju. Obradujete sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Kada su veći poslovni projekti u pitanju nemojte da forsirate previše, već krenite korak po korak ka realizaciji, imate dovoljno vremena na raspolaganju.

Ljubav: Jedan lep dan očekuje vas na ljubavnom planu. Ispoštujte jedno drugo, i bavite se stvarima koje vam odgovaraju i čine zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Obaveza će biti na pretek danas, ali razloga za strah nema, Blizanci su poznati po tome da mogu da funkcionišu istovremeno na više koloseka bez problema.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo na pomolu, a vi se potrudite da ne otkrivate odmah sve karte.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Rak

Posao: Vrlo dobar dan očekuje većinu tipičnih Rakova, posebno one predstavnike koji su na neki način povezani sa inostranstvom. Čuvajte se konkurencije.

Ljubav: Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i raspolože, podrazumeva se ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Lav

Posao: Lavovi bi mogli da osete određeno nerazumevanje poslovnih saradnika kada su neke nove ideje u pitanju. Ništa strašno, biće povoljnijih prilika, samo nemojte zbog toga dizati preveliku buku.

Ljubav: Budite veseli i optimistični. Pokažite dovoljno razumevanja i za potrebe druge strane.

Zdravlje: Boravite što više na otvorenom, šetajte, prijaće vam.

Devica

Posao: Device bi možda mogle da se suoče sa nekim izmenama pre svega vezanih za formalnosti, papirologiju, ali to bi trebalo da bez problema prevaziđu.

Ljubav: Moguće nesporazume u komunikaciji jedino možete rešiti iskrenom posvećenošću dragoj osobi i naporu da se zajednički izborite sa svim trenutnim problemima.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Odličan dan je pred Vagama da iskomuniciraju kako treba i na vreme sve vezano za pokretanje novih projekata.

Ljubav: Potencijalno lep dan mogli biste da očekujete u društvu prijatelja i dragih osoba u nekom zajedničkom izlasku. Lep provod.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Prilično opušten i u najavi pozitivan radni dan očekuje Škorpije. Imaćete dovoljno energije i elana da sve postignete na zadovoljavajući način.

Ljubav: Pozitivna energija vrlo lako se prenosi i na ljubavnu sferu. Zato uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu danas, bićete vredni i dobro organizovani, za svaku pohvalu.

Ljubav: Ukoliko je bilo nekih nesuglasica i dilema sada je nabolje vreme da ih zaboravite, i rasterećenije i opuštenije nastavite dalje.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Poprilično upornosti i istrajnosti biće potrebno Jarčevima da se izbore sa svim poslovnim izazovima koji ih mogu očekivati, a prvenstveno su vezani za poštovanje prethodnih dogovora i rokova.

Ljubav: Od vas se očekuje da se pokrenete i organizujte neko fino dešavanje i opustite se u društvu osobe koju volite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Iako bi mogli biti na trenutke zatrpani poslom, pokušajte da nametnete kako sebi tako i ostalima svoj tempo rada i sve će ići u dobrom smeru.

Ljubav: Ma koliko se trudili da ne zapostavite drugu stranu, ipak nećete baš uspeti u toj nameri, i zbog toga vas mogu očekivati izvesne kritike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Držite se svog dela obaveza, ne obazirući se previše na druge. Prokontrolišite sve što je vezano za zakonske regulative.

Ljubav: Nemate prepreka na vašem ljubavnom planu danas, što u prevodu znači prepustite se ljubavnim čarima.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram