Dnevni horoskop za 16. 12: Lav gubi živce zbog posla

dnevni horoskop
Foto: Chirag Wakaskar / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 16. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu. Doduše uz veliki napor i potrošnju energije, završićete sve što ste planirali.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnoj strani. Pokušajte da popravite pomalo sivkastu atmosferu.

Zdravlje: Solidna zdravstvena slika.

Bik

Posao: Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju jer pored tekućih, moguće je i pristizanje novih profesionalnih zadataka. Vodite računa o bitnim dokumentima, da ih ne zagubite.

Ljubav: Ukoliko i dalje budete oklevali sa iskazivanjem naklonosti ka osobi koja vam se dopada, propustićete šansu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenim interesima.

Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje pravo zavodničko umeće. Razmrdajte se i spremite se za akciju.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promene, a za očekivati je da naiđete na razumevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo napred.

Ljubav: Ljubavna sfera danas bi mogla da bude vezana za poslovni segment. Ima tu interesantnih osoba vrednih vaše pažnje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Neke nedovoljno jasne situacije u delu komunikacije i organizacije posla mogle bi danas da vas koštaju živaca. Zapitajte se sa kime delite bitne informacije.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, zajedničkom izlasku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Uspešno privođenje kraju započetih obaveza je pred Devicama. Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno.

Ljubav: Dan bez nekih bitnih dešavanja i promena je pred vama kada je ljubav u pitanju. Trebalo bi da je sve pod kontrolom.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Ukoliko ste se povezali sa nekim bitnim osobama, povukli poteze koji su dobri, sada vam samo preostaje da gurate ka rezultatima.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Talas promena trebalo bi da vas je zahvatio kada je poslovna sfera u pitanju. Uz minimalnu pomoć osoba od poverenja možete spremno da zakoračate ka cilju.

Ljubav: Od vašeg raspoloženja zavisi ishod ovog dana kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Većinu Strelaca očekuje nešto opušteniji tempo kada je izvršavanje tekućih obaveza u pitanju.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu ukoliko ste namerili da negde izađete sa svojom dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od nadređenih. Budite istrajni i ne bi trebalo da bude problema.

Ljubav: Možete očekivati neko prijatno iznenađenje koje dolazi u paketu sa poslom, odnosno da dobijete priliku da spojite lepo i korisno.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Vodolijama da se bez većih izazova izbore sa svim preprekama koje bi mogle da vrebaju na profesionalnom putu. Imate punu podršku i poverenje saradnika.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite dragoj osobi kako stvari stoje.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Iako bi moglo da vam se čini da ste zatrpani poslom danas, uspećete da sve obaveze završite onako kako ste planirali.

Ljubav: Budite vi inicijator nekog zanimljivog predloga, upotrebite svoju maštu i iznenadite osobu do koje vam je stalo. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram