Dnevni horoskop za 16.1: Strelac da se spremi za ljubavne kritike

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevno horoskop za 16.1.2023.

Ovan

Posao: Odličan radni start je pred Ovnovima. Saradnici bi mogli da vam daju nove ideje i dobre predloge za saradnju, i spremni su da se potrude više nego inače, a imaćete i podršku autoriteta.

Ljubav: Vrlo moguće je da vas očekuje vrlo zanimljivo i intrigantno novo poznanstvo. Budite spremni da prihvatite ljubavni izazov.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Početak sedmice vam možda neće izgledati onako kako ste planirali, ali postoji put ka pozitivnom rešenju koji će vam dati dodatnu motivaciju. Postoji mogućnost dobrog poslovnog dogovora, sasvim neočekivano.

Ljubav: Pozitivan je dan za sve vrste okupljanja, druženje sa prijateljima i dragim ljudima. Može i kućna varijanta, pa eto prilike da zajedničke trenutke provedete u dobroj atmosferi.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Početak sedmice Blizancima donosi izvesna usporenja, kočnice u nekim poslovima koji ne zavise od vas. Nemojte se brinuti sve se da rešiti.

Ljubav: Odličan je dan pred vama ukoliko ste planirali neki kraći put ili zajednički izlazak. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi bi na samom startu mogli da se osete pod pritiskom povećanog obima posla. Obratite pažnju na eventualne propuste i greške, radite po prioritetima i razloga za brigu neće biti.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa dragom osobom. Menjajte nešto u svom ponašanju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Početak sedmice Lavovima donosi nemir i napetost zbog zaostataka sa nekim obavezama. Nema vam druge nego da se oberučke prihvatite posla kako biste izbegli kritike.

Ljubav: Osećaj da ništa ne možete da promenite i poboljšate na polju komunikacije sa dragom osobom prati vas već izvesno vreme. Sačekajte povoljniji trenutak za konkretnije poteze.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Dosta napet i užurban početak radne sedmice je pred Devicama. Razloga za zabrinutost nema, uz dobru organizaciju sve se stiže.

Ljubav: Vi na svoju a druga strana na svoju stranu, i nikako da se usaglasite i povežete tokom ovog dana.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Vaga

Posao: Početak sedmice može vam doneti kontakte sa brojnim saradnicima, ali i nove poslovne ponude ili saradnje.

Ljubav: Pokušajte da se suočite sa potencijalnim sumnjama koje vas muče. Budite iskreni.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni start je pred većinom tipičnih Škorpija. Uz nešto veći obim obaveza očekuje se da sve zacrtano završite na vreme i kako ste planirali.

Ljubav: Pažljivo saslušajte drugu stranu, imajte strpljenja i pokažite razumevanje iako možda baš i ne mislite tako. Nekada je lakše.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Malo lakši ritam u odnosu na prethodnu sedmicu pratiće Strelčeve. Od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što ćete vi naravno moći da ispunite.

Ljubav: Moguće je da se suočite sa kritikama od strane drage osobe, koja je nezadovoljna vašim ponašanjem i pažnjom koju dobija.

Zdravlje: Alergijske reakcije kože.

Jarac

Posao: Dosta je promena poslovnog procesa trenutno aktuelno i teško je za praćenje, ali sve je prolaznog karaktera. Budite strpljivi nenametljivi i sve ćete uspeti da završite bez većeg nerviranja.

Ljubav: Budite posvećeni negovanju dobrih parterskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svu energiju da udovoljite vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Očekuje vas pojačan obim obaveza, pa je potrebno da se što bolje organizujete. Takođe neke ideje od ranije koje nisu bile prihvatane iz raznih razloga, sada bi mogle da dobiju zeleno svetlo.

Ljubav: Trebalo da se potrudite da malo smanjite nervozu i da se više usmerite na kvalitetnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Dobar početak radne sedmice je pred tipičnim Ribama da bez većih izazova završe sve svoje zacrtane obaveze kojih će doduše biti poprilično.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosom uživajte, i iskoristite povoljne aspekte da što više vremena posvetite jedno drugom, ukoliko pak niste zadovoljni razmislite da nešto promenite.

Zdravlje: Stres, nervoza.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram