Dnevni horoskop za 16. 1: Lav pravi uspešan ljubavni potez

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 16. januar 2021. godine.

Ovan

Bez obzira što je prvi dan vikenda, većina osoba rođenih u znaku Ovna imaće dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite meru, jer ne zavisi sve od vas. Ma koliko se trudili da budete umereni u sferi emotivno – partnerskih odnosa, epilog današnjih dešavanja pre svega zavisi od razumevanja druge strane.

Bik

Spuštanje tenzija i znatno manji obim obaveza očekuje danas većinu osoba rođenih u znaku Bika. Ipak, nađite meru i nastojite da se opustite, možda u druženju sa dragim prijateljima. Potrudite se da budete korektni, ali i konkretni, kada su partnerski odnosi u pitanju, i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Blizanci

Planove i sopstvene poslovne projekcije ove subote, većina osoba rođenih u znaku Blizanaca za očekivati je da sprovede uspešno, bez značajnijih odstupanja. Dešavanja tokom ove subote u sferi ljubavi ne bi trebalo da se bitnije razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline, piše Astroputnik.

Rak

Nije loš dan da tipični predstavnici znaka Raka vrlo dobro organizuju svoje vreme i, uglavnom uspešno, privedu kraju sve isplanirane obaveze. Ovaj dan i solidne astrološke aspekte valjalo bi da prvenstveno iskoristite za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi, bez forsiranja konkretnih akcija.

Lav

Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete i fokusirajte se na najvažnije obaveze. Nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daje dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi, pod uslovom da ste rasčistili sa dilemama iz prošlosti.

Devica

U najavi za ovaj dan nema nagoveštaja ekstra loših astroloških aspekata po pitanju bilo kakvih radnih obaveza. Device mogu malo mučiti sopstvene dileme i priorioteti. Bezmalo sve vaše ideje i planovi u sferi ljubavnih dešavanja danas bi mogli da se ostvare, pod uslovom da budete strpljivi i dovoljno taktični.

Vaga

Dobro izbalansirana kombinacija poslovnih obaveza i sekundarnih aktivnosti najavljuju solidan dan i osećaj zadovoljstva za najtipičnije predstavnike Vage.  Tokom ove subote nećete imati najpovoljniju klimu za konkretnu inicijativu i direktne korake u sferi ljubavi, što će vam donekle odgovarati i ostaviti dovoljno vremena za razmišljanje.

Škorpija

Bar jedno prijatno iznenađenje na polju poslovnih delatnosti danas čeka Škorpije, što će biti dodatni motiv da okončaju radnu sedmicu na sasvim zadovoljavajuć način. Novo zanimljivo poznanstvo danas bi moglo da pokrene Škorpije na razmišljanje o novoj ljubavnoj priči. Samo napred.

Strelac

Prvenstveno aktivan odmor i uglavnom bavljenje porodičnim obavezama trebalo bi da budu osnova današnjih aktivnosti kod većine osoba rođenih u znaku Strelca. Vaša pažnja biće prvenstveno usmerena na održavanje ili, ako je moguće, i podizanje nivoa već postojećih relacija u sferi emotivno – partnerskih odnosa.

Jarac

Prvi dan vikenda najtipičnijim Jarčevima u najavi donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje praktično svih  isplaniranih obaveza. Posebno se očekuje da budete aktivni na polju komunikacije i organizacije. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, možete očekivati još više razloga za zadovoljstvo, posebno ukoliko imate izbalansiran partnerski odnos.

Vodolija

Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete,  fokusirajte se na najvažnije obaveze i potrudite se da pronađete dovoljno vremena za odmor. Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ove subote. Uživajte u mirnoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom.

Ribe

Konačno, posle dužeg vremena, da se i tipični predstavnici astrološkog znaka Ribe opuste i prvenstveno dan provedu u aktivnom relaksirajućem odmoru. Za očekivati je da dobijete nekoliko zanimljivih novih informacija vezano za osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram