Dnevni horoskop za 15. novembar: Device očekuje žestoka borba na poslu

Aniston
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 15. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred većinom Ovnova za sve vrste pregovora i dogovora oko pokretanja nekih novih ideja i projekata. Međutim, treba da obratite pažnju na sopstvene reči, kao i komentare osoba iz okruženja.

Ljubav: Moguće je da vam sledi preispitivanje partnerskog odnosa. Razmotrite sve opcije pre nego što bilo šta odlučite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Koliko god želeli da ubrzate rešavanja nekih problema, to nažalost neće biti moguće, stoga budite strpljivi.

Ljubav: Na emotivnom planu moguće je prijatno iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Pojačan stres, dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Idete ka sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima. To i inače jesu vaši glavni aduti.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi i poneki komentar rekla–kazala i tračarenje sa neproverenim informacijama. Ako mislite da je bitno, potrudite se da makar najvažnijim osobama iz vašeg okruženja objasnite svoje viđenje stvari i demantujete ono što vam ne ide u prilog.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Nemojte preterivati sa dodatnim obavezama, ali je vrlo realno da povremeno uspešno odradite i nešto sa strane.

Ljubav: Izazova, ali onih pozitivnih, moglo bi biti i na vašem ljubavnom planu. Krenite u akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Iako može biti povremenih pritisaka da se sve ubrza, budite mudri i nemojte dozvoliti da drugi diktiraju i nameću vam tempo, ako je ikako moguće pokušajte da zadržite nezavisnost u donošenju odluka.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vama svakako nije dosadno. Počev od bivših partnera, pa preko novih simpatija, sve je aktuelno. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: Malo je verovatno da vam se poslovna konkurencija samo skloni sa puta. Budite spremni da žestoko branite svoje stavove i interese.

Ljubav: Slobodne Device, ukoliko se i dalje premišljate i razmišljate, ostaćete sami i nećete saznati vredi li osoba koju ste nedavno upoznali ili ne.

Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Budite strpljivi i sačekajte neki povoljniji period za forsiranje novih kreativnih poslovnih ideja.

Ljubav: Postoji mogućnost otpočinjanja nove kratkotrajne neobavezne ljubavne priče, pa ukoliko vam je u interesu zabava i opuštanje, samo napred.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Škorpija

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i vi možete postati nosilac mnogih krupnih poslova.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Potrudite se da nekom sitnicom iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Eventualne nalete nervoze ublažite fizičkom aktivnošću i relaksacijom.

Strelac

Posao: U momentima kada vam je najviše potrebno da budete koncentrisani dešavaće se mnoge situacije oko vas koje vas destabilizuju, ali šta je tu je. Niste prvi put u ovakvoj fazi, navikli ste da se sa time borite.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za konkretne poteze na ljubavnom planu. Ukoliko je moguće, prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Iako vam sledi manje usporavanje danas, to neće uticati na krajnje rezultate kod većine Jarčeva. Vas teško šta može da destabilizuje.

Ljubav: Veoma ste strastveni i dobro raspoloženi, pa se očekuje da se to odrazi i na dešavanja u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Iako vam se može činiti da ste zatrpani u moru informacija i ne znate odakle početi, vrlo brzo ćete pronaći izlaz.

Ljubav: Pitanje je koliko vremena i energije možete odvojiti i posvetiti dragoj osobi. Ne dozvolite da se oseti zapostavljeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nije neophodno da odustajete od krupnih planova i ciljeva. Samo je važno da shvatite i prihvatite drugačije metode i tempo realizacije.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da danas u sferi ljubavi imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa potpuno novim simpatičnim osobama.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, kostiju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram