Dnevni horoskop za 15.3: Blizanci dobijaju supermoć

The OA
Iz serije "The OA"; Foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Rakovi nisu raspoloženi za druženje, Lavovi imaju problem u komunikaciji, ali zato Blizanci danas mogu da čitaju misli drugim ljudima.

Ovan

Projekat na kojem ste dugo radili doneće vam novac, ali ne budite previše razočarani ako ga već danas nemate u rukama. Može doći do kratkog odlaganja, a vi možete da počnete da razmišljate o nekim novim izazovima. Imate puno ideja, ali danas verovatno nećete donositi čvrste odluke.

Bik

Odnosi sa drugima su vam važni, a danas će biti prilika za sticanje novih prijatelja i važnih poslovnih kontakata. Možda ćete zbog toga zapostaviti porodicu i stare prijatelje, ali ne brinite, znaćete da im se iskupite.

Blizanci

Jako ste inspirisani danas i idealno bi bilo da ceo dan iskoristite za umetničko izražavanje svojih misli i osećanja. Takođe, danas imate i izraženu sposobnost da čitate drugima misli. Samo oprezno, možda vam se neće svideti ono što „pročitate“.

Rak

Grupne aktivnosti vam oduzimaju mnogo vremena i energije, ali su važne i za vas i za vašu porodicu, tako da je bolje da ih iznesete sa stilom. Zapamtite, ipak, da ovo nije dobar dan da se previše gurate i ulazite u konflikte s drugima, jer će vam se to brzo obiti o glavu.

Lav

Na poslu vas čekaju problemi sa komunikacijom – ili u direktnom odnosu sa saradnicima, ili nešto neće biti kako treba s tehnologijom, što će biti posebno frustrirajuće za vas. Ipak, dan će vam spasiti jedan telefonski poziv drage osobe, koja će vam obezbediti i sjajno veče.

Devica

Danas ste skroz van ravnoteže. Hteli biste mir i duhovno uzdizanje, a ne možete da se odvojite od svog životnog stila i svakodnevnih obaveza. Ne očajavajte. Takve promene se ne dešavaju preko noći, morate im dozvoliti da se razvijaju na svoj način, u svoje vreme.

Vaga

U najavi su vam neki problemi sa novcem, pa je bolje da se danas distancirate od eventualnih rizika. Možda će vas zabrinuti i neki čudni, živopisni snovi, ali nemojte previše razmišljati o njima. Nisu oni sa posebnim značenjem.

Škorpija

Dobijate šansu da zaradite dodatni novac, možda radeći prekovremeno. To može uticati na neke ranije planove koje ste imali s vašim prijateljima, članovima porodice ili partnerom. Ne brinite, razočaranje će ih brzo proći, a vama je dodatni novac više nego dobrodošao.

Strelac

Rutinski, dosadni zadaci koji vas ni na koji način ne motivišu danas bi mogli da vam oduzmu mnogo vremena na poslu. Ipak, ne dozvolite da vas to obeshrabri kad gledate u budućnost. Uskoro će se ukazati prilika za napredak.

Jarac

Spremate se za romantičan susret večeras i partner više nego raspoložen, ali planove bi mogle da vam pokvare okolnosti koje su izvan vaše kontrole. Ne ulazite u svađe i stresove, sutra će ponovo sve biti kako treba.

Vodolija

Danas ste rastrzani između obaveza u kući i obaveza na poslu. Situacija nije nepremostiva, ali traži iskrenu, otvorenu komunikaciju svih uključenih strana. Nećete biti zadovoljni, ali dajte sve od sebe da sačuvate mir u kući.

Ribe

Najbolje je da odložite poslovne aktivnosti i pozabavite se svojim emotivnim životom. Čini se da neke ljude niste shvatili dovoljno ozbiljno, a mogli bi da vam ulepšaju život.