Dnevni horoskop za 15. jul: Device i Škorpije biće opsednute ljubavlju ove subote

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Biti spreman, to je sve.

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile za 15. jul 2023, a u vezi s poslom, ljubavlju i zdravljem, prenosimo sa astroputnik.com.

Ovan

Posao: Dosta energije vam danas curi mimo kontrole, pa je zbog toga važno da najtipičniji Ovnovi, pre svega rade polako i strpljivo, jednu po jednu stvar.

Ljubav: Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite za mala ali konkretna dela u sferi ljubavi. Ne skrivajte svoja osećanja.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Povoljan je dan da najtipičniji predstavnici Bikova obave neke važne poslovne razgovore ili se pozabave sklapanjem novih dogovora.

Ljubav: Ovo je solidan dan da proverite neke važne detalje u sferi ljubavi, ili razmislite o podizanju aktuelne partnerske priče na viši nivo.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Više stvari interesovaće tipične Blizance tokom ove subote. Može i sve pomalo, ali ukoliko odredite prioritete, veća je verovatnoća za uspeh.

Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, izvestan je scenario kada je o ljubavi reč. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Evo prilike da se Rakovi opuste i obave samo ono najhitnije od obaveza, a sve ostalo može i da sačeka.

Ljubav: Iskoristite dobro raspoloženje i posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom, prijaće vam svaki zajednički trenutak.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Iako će tipični Lavovi biti raspoloženi za realizaciju brojnih ideja, nemojte ništa forsirati. Podelite obaveze i odgovornost, biće lakše i efikasnije.

Ljubav: Prilično buran dan možete očekivati u sferi ljubavi. Malo zbog vaših neispunjenih velikih očekivanja, a nešto više zbog ponašanja drage osobe.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Devica

Posao: Malo strpljenja i provera biće vam od koristi danas jer možete postići neke značajnije poslovne pomake. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, očekuje vas takođe povoljan dan, pa bi bilo dobro da pokažete bar minimum ličnog angažovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Odličan je dan pred Vagama da se posvete nekoj sporednoj kreativnoj aktivnosti ili uživaju u druženju, izletu s prijateljima.

Ljubav: Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmerenih ka dragoj osobi moglo bi da vam donese više korisnih stvari.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan Škorpijama može doneti dosta posla oko sređivanja nekih obaveza ili papirologije koji se vuku već duži period.

Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti na polju ljubavi. Fokusirajte se na jednu, ali posebno vrednu stvar za vašu dragu osobu.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Obratite pažnju na konkurenciju i osobe iz poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Ovaj dan i solidne astrološke aspekte mogli bi da prvenstveno iskoristite za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi, bez forsiranja konkretnih akcija.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Za tipične Jarce ovaj dan je povoljan za razgovore i dogovore, ali ne očekujte da ćete odmah iz prve sve završiti.

Ljubav: Mnogi od vas će iskoristiti povoljne okolnosti i negde otputovati na odmor. Lep provod je zagarantovan.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sve će danas ići nekim čudnim tempom, kreni – stani – razmisli, tako da ćete biti zbog svega nervozni, ali razloga za brigu ne treba da bude, na kraju će se sve završiti na zadovoljavajući način.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ovaj radni dan za većinu Riba predstavljaće dobar test koliko su spremne da svoje ideje udruže sa osobama sličnih sklonosti i razmišljanja.

Ljubav: Pred vama je vrlo dobar dan da napravite najmanje jedan uspešan, konkretan korak ka osvajanju nove simpatije. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram