Dnevni horoskop za 15. april: Device, vraća vam se stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: Picturehouse Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 15. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Radna energija na visokom nivou predstavljaće ovog prvog radnog dana u sedmici odličnu osnovu za predstavljanje novih planova i realizaciju velikih ambicija svojstvenih Ovnovima.

Ljubav: U zavisnosti od toga šta hoćete i u kojoj se situaciji nalazite, pokušajte da maksimalno iskoristite povoljne okolnosti na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nesmotrene greške pokušajte da izbegnete dodatnim oprezom i proverom. Nema razloga da žurite, iako osećate povećan pritisak vezan za određene rokove.

Ljubav: Nemojte žuriti sa odlukama, ispoštujte vama svojstvenu potrebu da idete na sigurniju i stabilniju varijantu. Vreme je na vašoj strani.

Zdravlje: Bez bitnijih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Uz malo veći mentalni napor pre svega, kao i uz pomoć osobe iz poslovnoog okruženja, imate realne šanse da sve obaveze uspešno privedete kraju, onako kako ste zamislili.

Ljubav: Biće vam potrebno malo dodatnog anagažovanja ukoliko želite da neke stvari pokrenete na emotivnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Veoma uspešan prvi radni dan očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Raka. Pokušajte da se ne preopteretite obavezama, već ukoliko je moguće, teret podelite sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Prepustite se i uživajte u razmeni finih emocija i nežnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tipični predstavnici ovog sazvežđa imaju danas solidne predispozicije za uspešnu realizaciju profesionalnih ciljeva, ali uz podršku proverenih saradnika.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo obuzdaćete ukoliko se opustite i nešto više nego inače prepustite emocijama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Odlične predispozicije za uspešnu realizaciju gotovo svih započetih poslova na profesionalnom polju očekuju danas većinu Devica. Samo napred.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu interesnatan bi mogao da bude povratak vaše stare simpatije iz prošlosti.

Zdravlje: Osim povremene napetosti, nema ozbiljnijih upozorenja na polju zdravlja.

Vaga

Posao: Iako imate sasvim dovoljno energije, možda ćete danas neke poteze morati da ponavljate.

Ljubav: Dajte svoj maksimalni doprinos kako biste razjasnili dileme. Nemojte ostaviti drugoj strani da nagađa i eventualno nešto pogrešno shvati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Škorpija

Posao: Nije baš najpovoljniji dan za dokazivanje sebi i drugima šta i koliko možete. Akcenat stavite na rutinsko odrađivanje započetih poslova.

Ljubav: Nije isključeno da dođe do zanimljivog susreta ili obnove komunikacije sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Za očekivati je tokom ovog prvog radnog dana da vam za neke situacije i dileme koje imate pritekne u pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Nije povoljan dan da se bavite donošenjem nekih važnih odluka. Pokušajte da još jednom iz više uglova sagledate aktuelnu ljubavnu situaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Pozitivne okolnosti tokom ovog dana donose Jarčevima mogućnost da ostvare bar jedan vrlo dobar poslovni dogovor, možda nešto što ste još davno očekivali.

Ljubav: Ne žurite sa donošenjem kapitalnih odluka. Pokušajte pre svega da ispoštujete sebe i svoje osnovne principe.

Zdravlje: Bez značajnijih zdrvastvenih upozorenja.

Vodolija

Posao: Vrlo je moguće da vas od samog starta očekuje sklapanje važnih poslovnih dogovora, doduše, uz vođenje dijaloga koji dugo traju.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i uživate u pažnji koju vam nesebično pruža draga osoba.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Izvesne promene na profesionalnom poju zahtevaće od vas reorganizaciju i određivanje prioriteta. Budite strpljivi i nemojte žuriti.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava i pozitivnih ljubavnih vibracija. Dovoljno je da se opustite i uživate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram