Dnevni horoskop za 15. 9: Za Device iznenađenje u vezi sa finansijama

dnevni horoskop
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 15. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako vam danas može biti povremeno naporno, bitno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspeh sledi.

Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom, prepustite se i neka priča krene sama od sebe.

Zdravlje: Donji deo nogu trpi opterećenje.

Bik

Posao: Po principu dva koraka napred – jedan nazad mogao bi da protekne ovaj radni dan kod Bikova. Suzdržite se od brzih reakcija, potrudite se da nađete samokontrolu.

Ljubav: Družite se, izlazite, obnovite neke kontakte preko društvenih mreža. Izbor je veliki i vi ste u dobrom raspoloženju i spremni na akciju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: . Moraćete da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Verujte svom instinktu.

Ljubav: Mogu se pojaviti stare, a mogu i nove simpatije, tek danas vam neće uopšte biti dosadno. Flertujte, uživajte, zabavljajte se.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radnog elana i motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se nameste povoljne okolnosti za bar jedno kvalitetno novo poznanstvo koje će vas pokrenuti.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Lav

Posao: Današnja poslovna atmosfera nije najpovoljnija da Lavovi započinju nove profesionalne etape. Fokus bi valjalo da bude na završavanju starih zadataka.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju povoljne okolnosti za uspostavljanje novih poznanstava sa veoma interesantnim osobama. Uživajte.

Zdravlje: Okružite se pozitivnim osobama, boravite što više u prirodi, piše astroputnik.

Devica

Posao: Benefiti od vašeg rada u prethodnom periodu odraziće se kroz povećanje finansija, što ste i zaslužili. Nastavite da budete vredni i istrajni.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom jesu najrealniji scenario.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka možete uspeti da ostvarite danas, mada nešto teže i sporije.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese znatno bolju adaptaciju na nedavne promene koje su se dogodile u organizaciji poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da zlobni komentari i neproverene informacije stvaraju u vašoj glavi dodatnu konfuziju.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Strelac

Posao: Promenjene okolnosti u sferi poslovnih dešavanja zahtevaće od vas dodatno prilagođavanje novonastaloj situaciji.

Ljubav: Dobar je dan da se posvetite većem angažovanju na ljubavnom polju. Zadovoljstvo je izvesno ukoliko ste pažljivo oslušnuli svoje srce.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana većina Jarčeva treba da usmeri ka proširivanju kruga poslovnih saradnika i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne poduhvate.

Ljubav: Neočekivana pojava potpuno nove osobe na vašem ljubavnom horizontu mogla bi ozbiljno da vas zainteresuje. Ne propustite priliku da se bolje upoznate.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi

Vodolija

Posao: Promene, pre svega, na polju organizacije i komunikacije mogle bi da vas nerviraju, pa je poželjno da prihvatite ovo kao trenutno loš period.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da se pozabavite planiranjem konkretnih poteza.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Ribe

Posao: Današnje aktivnosti uglavnom će vam biti usmerene na razne dogovore, pregovore, a moguć je i kraći put.

Ljubav: Ukoliko postoji naznaka da ste interesantni nekoj novoj osobi, nemojte čekati skrštenih ruku.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram