Dnevni horoskop za 15. 7: Škorpija je zvezda dana

Dnevni horoskop 15. 7.
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 15. jul 2020.

Ovan

Ili ćete vi pokušati da manipulišete ili će neko pokušati da vam zamaže oči nekim lažima. Pazite kome se poveravate i kome dajte informacije o svojim finansijama.

Bik

Sve što niste rekli naglas može da vas stigne upravo danas. Ne skrivate se iza ćutanja, moraćete da otkrijete sve pre ili kasnije.

Blizanci

Teško vam je da razmišljate o finansijama, ali morate. Imaćete neprijatniji razgovor sa osobom od poverenja povodom vaših planova.

Rak

Pokušavate da uspostavite autoritet na sve moguće načine. Ne ide vam od ruke zato što iz vas izbija nesigurnost koju vešto krijete.

Lav

Gomila se nezadovoljstvo, dosta su vam loši odnosi na poslu, a nije vreme za odluke niti za rasprave. Vodite računa kome i šta pričate bilo da ste u vezi ili ne, jasno je da vam je potrebna promena, ali nemojte raditi niti odlučivati impulsivno sada.

Devica

Osećate se kao da tapkate u mestu i da se ništa ne dešava. Sačekajte ipak kraj nedelje, stiže neka ideja ili ponuda o kojoj ćete morati malo duže da razmislite.

Vaga

Neko iz kuće je trn u oku. Za sad ne potežite pitanja i probleme iz prošlosti, nećete dobiti željenu reakciju.

Škorpija

Za sada vam se ne ulazi u saradnju sa nekim ili ako već morate želite da sačuvate sve ideje za sebe. Lakše komunicirate i ljudi žele vaše društvo više nego pre.

Strelac

Danas vam je dan u kom brzo i netaktično rešavate sve. Čekali ste, nadali ste se, ali nije sve ispalo kako bi trebalo.

Jarac

Nije vam jasno kako to da se opet osećate kao žrtva. Tražite analizu analize u momentu kada to ne bi trebalo, popustite kočnice i opustite se.

Vodolija

Neko iz neposredne okoline stvara neki pritisak na vas, a vi kao i obično ne reagujete već tražite rešenje u tišini. Kasnije tokom dana udovoljite sebi i svojim potrebama.

Ribe

Neki razgovor na temu partnerstva, bilo poslovnog ili emotivnog, može biti plodonosan. Ili ćete dobiti novu ideju ili ćete se direktno upustiti u novu priču.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram