Dnevni horoskop za 15. 5: Obećanje ludom radovanje

Dnevni horoskop
Foto: - / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Danas izbegavate svaku vrstu odgovornosti. Preumorni ste i neispavani, pa ćete se rado skloniti od svih zarad odmora.

Bik

Dokle god budete fokusirani na tri, četiri strane, posao vam nikako neće donositi željenu zaradu. Potrebno je da energiju usmerite na jedno mesto.

Blizanci

Vaše mišljenje je danas presudno, specijalno za ljubavni odnos u kojem ste. Ne zamerajte drugoj strani ono što ni sami niste u stanju da izvedete ili uradite.

Rak

Kako god da se podeli posao, vama zapadnu obuke i nove kolege. Niste najraspoloženiji za ovu vrstu posla, ali ipak dajete sve od sebe.

Lav

Očekivanja su jedno, a mogućnosti drugo, pa tako danas nemojte ludeti jer nešto neće biti po vašoj volji. Zapostavili ste svakodnevnu disciplinu koja uključuje pravilnu ishranu.

Devica

Iznenađuje vas poruka od osobe iz prošlosti sa kojom niste imali jasan odnos. Ceo dan odlažete da odgovorite, a čak pomišljate da to ni ne učinite.

Vaga

Imate osećaj da je partner više zainteresovan za druge, a da mu do vas nije ni stalo. Ovo je naravno uverenje koje je poteklo iz vaših strahova, a ne iz realne situacije.

Škorpija

Promene koje želite da sprovedete nisu karakteristične za osobu kao što ste vi. Iz stabilnosti sada želite da idete u potpunu neizvesnost.

Strelac

Situacija na ljubavnom planu se ne menja i to vas poprilično uznemirava. Partner mnogo priča, a malo radi.

Jarac

Moraćete da se zadovoljite trenutnim stanjem stvari i prihvatite da bolje ne možete ni vi, a ni vaši najbliži. Vraća vam se vera u pozitivne ishode.

Vodolija

Uporno razmišljate o promeni posla i danas vam je već preko glave. Situacija nije baš tako strašna kako vam se čini, te ne potežite najteže oružje.

Ribe

Kad svi štede, vi trošite i obrnuto, pa je tako i sada. Niko ne može da vas zaustavi u vašim nerealnim kupoholičarskim poduhvatima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram