Dnevni horoskop za 15. 4: Postaje interesantno kod Škorpije

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: BFA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 15. april 2021.

OVAN

Posao: Veliko profesionalno angažovanje očekuje i danas većinu Ovnova, uz upozorenje da budu malo suptilniji u verbalnoj komunikaciji sa saradnicima, kako ne bi kasnije gubili vreme i energiju suočavajući se sa kritikama od strane nezadovoljnih saradnika, piše Astroputnik.

Ljubav: Komunikacija sa dragom osobom bi trebala da bude na zaidnom nivou, a  eventualne sitne nesuglasice možete rešiti samo strpljenjem.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost u sferi zdravlja.

BIK

Posao: Evo jednog od onih mirnijih dana bez većih opterećenja i trzavica na profesionalnom planu za većinu tipičnih predstavnika astrološkog znaka Bika.

Ljubav: Imate velike šanse da ovaj dan začinite finim i pozitivnim emocijama na obostrano zadovoljstvo. Potrudite se tako i ostane.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

BLIZANCI

Posao: Blizanci nastavljuju svojom  užurbanom dinamikom na poslovnom planu. Poslušajte savet sa strane  kako biste izbegli potencijalne greške i propuste.

Ljubav: Budite pozitivni i veseli kao što jeste i možete očekivati da će druga strana to znati itekako da ceni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Vrlo dobar radni dan u najavi očekuje tipične Rakove, posebno na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Mogli biste danas inicijativu da prepustite drugoj strani, a vi se opustite, prepustite emocijama i uživate u zasluženoj pažnji.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Još jedan u nizu vrlo povoljnih radnih dana je pred Lavovima, pa se očekuje maksimalno angažovanje i posvećenost poslovnim zadacima. Obratite pažnju samo na impulsivnost i megalomanske ciljeve, pa poradite bar za nijansu na korekcijama.

 Ljubav: Fina i prijatna iznenađenja mogli biste danas da očekujete od drage osobe. Uživajte svim čulima.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Uz adekvatnu organizaciju i precizan plan većina Devica trebalo bi da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove. Obratite pažnju na ljubomorne saradnike, koji vrebaju iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Pozitivna energija i dobro raspoloženje trebalo bi da donesu i pozitivnu i finu razmenu emocija sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Bilo bi mudro da ne pristajte ni na šta što se ne uklapa u vaše standarde i  gde niste spremni da napravite manje ustupke i kompromise.

Ljubav: Potencijalni  osećaj nezadovoljstva, ili kao da ste u drugom planu možete ublažiti otvorenim razgovorom sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Nije isključeno da danas dobijete neočekivanu novu posvlovnu ponudu. Bitno je da je dobro razmotrite  i ne žurite sa odgovorom. Biće još povoljnih prilika i u narednom periodu.

Ljubav: Saznanje da se za vašu malenkost interesuje veoma zanimljiva osoba, moglo bi da zagolica vašu maštu do krajnjih granica. Ne oklevajte previše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Bez većih prepreka koje mogu Strelčevima danas stati na put, zato punim gasom krenite ka postavljenom cilju.

Ljubav: Sjajna je prilika da se posvetite u potpusnosti dragoj osobi i uživate u nekoj od omiljenih zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Dosta truda i energije potrošiće i danas Jarčevi na savaladavanje prepreka na profesionalnom planu. Budite strpljivi i odgovorni kako prema sebi  tako i prema drugima, cilj se već polako nazire.

Ljubav: Bilo bi lepo kada biste dovoljno vremena i pažnje odvojili i posvetili dragoj osobi, i tako se eventualno iskupili za  prethodne propuste.

 Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Vrlo povoljan dan je za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i kvalitetnih dogovora za buduće projekte za većinu Vodolija. Nije isključeno ni da dobijete novu poslovnu ponudu, potpuno neočekivano, pa i to treba uzeti u razmatranje.

Ljubav: Prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe koja vas već duži period simpatiše. Prijao bi vam opušten razgovor.

Zdravlje: Posvetite se više fizičkim aktivnostima.

RIBE

Posao: Ukoliko želite nešto da menjate na profesionalnom planu, povoljne su okolnosti da napravite prve korake.

Ljubav: I na ljubavnom planu, po svoj prilici oni predstavnici željni promena imaju povoljne okolnosti da iskreno i otvoreno o svemu porazgovaraju sa osobom koja im se dopada. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram