Dnevni horoskop za 15. 4: Device, promena plana!

La casa de papel; Foto: PacificCoastNews/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pogledajte kakve su vam izazove zvezde spremile za 15. 4. 2020.

Ovan

Osećate neopisivu ljubomoru i to zbog tuđeg uspeha. Budite objektivniji i ne očajavajte, jer će se sve dovesti u red.

Bik

Stvarate tenziju u partnerskom odnosu jer smatrate da ste uskraćeni za pažnju. Mnogo pričate, a malo radite.

Blizanci

Žustre rasprave sa prijateljima ili među kolegama neće vas dovesti nigde jer vaše mišljenje ne mora biti jedino ispravno. Ne šalite se na račun komplimenata koje dobijate.

Rak

Na sve načine pokušavate da pridobijete neke klijente na poslu, pa primenjujete i manipulativne metode. Nije vreme za rigorozne dijete.

Lav

Mnogo ljudi želi da vas čuje i da porazgovara, a vama to prija. Danas je za vas dan kratak, jedva stižete da odgovorite na poruke i da uživate u svemu.

Devica

Preokreću se planovi kako na poslu tako i u kući. Ovo vas poprilično iscrpljuje, ali ne zaboravite da sve možete da stignete samo uz dobru organizaciju.

Vaga

Razgovor sa partnerom može izazvati tenziju i želju da se udaljite od njega ili nje. Optuženi ste da niste „prisutni“ u odnosu i da ne pružate dovoljno pažnje.

Škorpija

Danas svu energiju trošite na posao pa ste malo nervozniji nego inače. Ne ignorišite poziv partnera ili simpatije jer želi da razgovara o nekim ozbiljnim temama.

Strelac

Lako izražavate sve što osećate, pa čak i nervozu. ovo može da vas spasi bespotrebnih nesporazuma i rasprava.

Jarac

Pomalo egoistično posmatrate problem u ljubavi. Smatrate da puno dajete, a zaboravljate koliko ste strogi i koliko cepidlačite.

Vodolija

Aktivni ste u komunikaciji sa drugima, što vam prija trenutno. Neki razgovori mogu izroditi fenomenalne ideje za posao.

Ribe

Rešavate neke probleme vezane za finansije, a u isto vreme se troškovi povećavaju. Gubite dragocenu energiju na tuđe probleme.