Dnevni horoskop za 15.3: Promenljivost Bika utiče na odnose

Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan, 15. mart 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Važno je da pokušate da pozavršavate sve prethodne radne zadatke pre nego što prihvatite nove obaveze, jer vas i danas očekuje pojačan obim obaveza.

Ljubav: Preusmerite svu energiju da poboljšate sve aspekte vašeg odnosa, iskoristite povoljan trenutak.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla i respiratornog sistema.

Bik

Posao: Solidan dan je pred Bikovima da najveći deo obaveza urade kako su zamislili i u predviđenim vremenskim okvirima.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje može se negativno odraziti na partnerske odnose. Pokušajte da iskontrolišete impulsivne reakcije.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Razmimoilaženja sa neposrednim saradnicima u načinu realizacije mogu doprineti većim komplikacijama na putu ka ciljevima. Budite fleksibilniji.

Ljubav: Što se tiče novih poznanstava, imate brojne šanse da za opuštena druženja, flert. Pustite da sve ide svojim tokom, ne požurujte ništa.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Rak

Posao: Nemate razloga za zabrinutost kada je posao u pitanju jer su vam nove mogućnosti za realizaciju u potpunosti otvorene.

Ljubav: Neke kockice su se sklopile, i konačno možete da se opustite i na pravi način i bez ustezanja pokažete svoje emocije. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Moglo bi biti sitnije problematike vezane za komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Ne odustajte od svojih principa, trebalo bi da se pokažu kao ispravni.

Ljubav: Imate utisak kao da vam draga osoba ne odgovara adekvatno na znake pažnje i sve emocije koje ulažete u postojeći odnos. Pustite neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Moguće je da dođe do odlaganja nečega što vam je stalo da završite što pre. N budite nervozni, na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Potrebno je da napravite neke konkretnije pomake ka rešavanju problematičnih situacija sa partnerom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Nemojte donositi odluke na prečac, možete napraviti ozbiljniji promašaj, koji ćete na teži način ispraviti.

Ljubav: Impulsivnost vam neće doneti ništa bolju situaciju ni na ljubavnom planu. Budite hladne glave i dobro razmislite pre nego što neku odluku saopštite dragoj osobi.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Škorpija

Posao: Izvesni problemi će biti prisutni i danas, a moguće je da će i komunikacija sa saradnicima i kolegama povremeno biti napeta.

Ljubav: Morate se potruditi da ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje inače stabilne partnerske odnose.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Naglašeni su stres i nervoza, i verovatno ćete morati da reagujete brzo da bi rešili razne situacije koje danas budu iskakale pred vama na profesionalnom putu.

Ljubav: Koliko god je to u vašoj moći, pokušajte da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas svakodnevno opterećuju.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Mnogi dogovori neće funkcionisati onako kako ste planirali i može doći do rasprave, i zbog toga nećete uspeti da završite sve dogovorene obaveze na vreme.

Ljubav: Najbitnije vam je da budete otvoreni i da imate dobru komunikaciju sa osobom koju volite, a tajne ostavite dobro skrivene. Neka možda i ispliva, pa budite spremni da se pravdate.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Naglašena je vaša kreativnost, maštovitost, puni ste ideja, i jedino što je potrebno uraditi jeste da krenete da nešto od ovoga i realizujete.

Ljubav: Pripazite se da nekom svojom impulsivnom reakcijom, potenciranjem svađe iz vedra neba ne dovedete svoj odnos u pitanje.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Ribe

Posao: Moguće je da vam pomoć ponudi osoba iz prošlosti, koja se može iznenada pojaviti. Prihvatite savet i pomoć svakako.

Ljubav: Slobodne Ribe, prijatelj vas može upoznati sa osobom koja bi mogla postati jako značajna za vaš ljubavni život na dalje, prenosi Astroputnik.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

***

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram